Jag är glaaaaad

Yes yes! Happy me :).

Min dator kom igår,
och pappa sa att vi skulle sätta ihop den idag eftersom det var ganska sentigår när vi hämtade den från affären, meeen jag övertalade honom och min bror Jonas att göra det ändå för det gick inget på tv just då och ingen hade något viktigare för sig ändå, så den är ihopsatt, nu ska vi bara installera windows på den och fixa virusskydd och ladda ner program på den :D! Photoshop - jag har saknat dig.. <3

Förresten så är det läskigt hur snabbt tiden kan gå, för ungefär tre dagar sen åt jag kräm på mitt rum, orkade inte äta upp den sen glömde jag bort den, haha.. Inte så kul att diska.. Det var som slime som stelnat! uuuh. Dessutom börjar vi skolan snart också och jag har varit sjuk ända sedan julafton, mer eller mindre.. Lyckat, haha. Äääh, jag lär skriva mer under dagen men ändå, ha en bra dag!
Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh vad söt du var :D Jätte fin bild!

2009-01-06 @ 12:59:40
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Jasmine

sv: jag vet, jag har redan läst halva midnight sun ;). det var inte det jag menade utan att breaking dawn är slutet på själva twilight sagan. Midnight sun är ju bara edwards perspektiv på själa Twilight, bok nr 1, det är ingen fortsättning om du fattar vad jag menar ;)

2009-01-07 @ 15:42:03
URL: http://problematicgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback