TJAAA

Tjaaaa!
Dålig uppdatering idag, ska bättra mig, inte för att så många lider av det direkt men ändå :p Kul att ha när man är gamla, så man kan se tillbaka liksom. Men men! Inte än på  ett par år.

Tisdag idag, tisdagar är ok, två sista lektionerna är idrott och EA - nice! Fast vi har världens cepigaste idrottslärarvikarie.. Dum i huvudet är vad hon är.. Aja. Vi valde EA idag också, det var ett jobbigt val, haha! Valde iallafall mellan volleyboll, drama och läxläsning, så kände jag att fan, jag vill ha drama, kul det skulle va! Men a, så tog jag det men det gjorde inte en enda jäkel av de andra. Så bytade jag till volleyboll istället, så visade det sig att då var det jag och en till från vår klass som valt det, så gick vi ut från vårt omklädningsrum och in i salen - helt tomt. Sen plötsligt öppnas en dörr och ut rusar 1334342 killar från nian och där står jag och min kompis och kollar på varandra, haha.. Skulle VI spela med DEM liksom? Sen tog det någon minut så kom ett par tjejer i nian med, räckte precis till två lag ;) Tur där, hehe. Det gick skitbra iaf.

Sen frågade jag tjejerna i paralellen vad de hade valt.. Jomen vad om inte drama? Haha. Så har bytat igen.. Får se hur det blir nu. ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback