Bratja

Har haft en supermysig kväll!
Vid femtiden gick jag hem till Freja för att tröffa henne och Hanna, och så mös vi med Frejas kisar, SÅ SÖTA! De har precis öppnat ögonen lite.. :)

Vi stack hem till Hanna sen för hon skulle äta och under tiden lyssnade jag och Freja på fin musik och lockade hennes hår, har tyvärr ingen bild, men det blev skitbra. Vi hade tänkt sticka till fritidsgården vid halv sju men det blev vid åtta istället :p Typ. Haha. Köpte en fetestor hamburgare, ååh ni anar inte vad gott! Och så kollade vi på Twilight, har sett den 3 gånger men bara i dålig kvalité så det var ju skönt att ha sett den i HQ också. Fast vi kollade inte på hela, utan efter halva gick vi in till rummet mittemot och kollade när Peter och några killar från klassen under spelade Xbox 360. Ganska kul faktist.

Resten av kvällen flöt på med singstar, gitarr,rita, musik...

Innan jag stack till Freja hade ZTV stått på, såg att Full Metal Alchemist gick då, och min favoritlåt i programmet gick igång. Har alltid velat veta vad den heter (Den har varit med ett par gånger) så jag kuuuutade och hämtade min mobil och spelade in, sen visade jag den för Peter och frågade om han visste, and he did! Så nu sitter jag och bölar till en så jävla fin låt.. Den är på ryska men who cares? LYSSNA!
Kommentarer
Postat av: Amanda 's k a n d a l i s m'

såg du när jag kom? gick in till mia och tb, fatta inte nu var där (y

2009-06-13 @ 09:06:52
URL: http://skandalism.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback