Easier to be

Tjeeena.
Just nu fungerar mitt internet så jag passar på!

Den här dagen har varit super faktist, utom min jäävla hals, men det börja bli bättre! Kunde inte äta frukost men det har gått ner en hel del onyttigheter efter skolan.
Nästan hela skoldagen har gått ut på två saker: Film och kakor. Vår hemkunskapslärare gav oss 200: så vi fick köpa glass för 20: var. Det är hennes sista dag idag.. Jag fattar inte helt varför men hon var nog inte färgigutbildad eller något så hon fick inte vara kvar.. Hon är en grym lärare så jag fattar inte varför.. :s

Efter skolan hängde jag med Amanda hem, chillchill. Blev ett tag på fritidsgården med, men kände mig verkligen inte i skick för fotboll i reng. Och min fot har börjat dampa, jag vet inte varför men det gör ont där i hälsenan, får hoppas det går över.

Helt cp bild, men vi bjuuuder. Ignorera att min hand är på fel håll, det betyder tydligen "fuck you" berättade Amanda, haha. Wooops :p
Kommentarer
Postat av: Jossan

sv: haha usch ja, ont i halsen tillsammans med kakfrossa måste vara hemskt ;)vi får se det från den ljusa sidan, vi två passar fortfarande i våra avslutningsklänningar, haha x)

2009-06-11 @ 20:12:31
URL: http://youngspirit.blogg.se/
Postat av: Amanda 's k a n d a l i s m'

hehe härlig bild där!

2009-06-11 @ 23:21:49
URL: http://skandalism.devote.se
Postat av: Melle

OKej!:) ne dom har jag inte hört men lyssnar på dom nu;b

2009-06-12 @ 15:14:23
URL: http://meellee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback