Let's dance


De söta pristagarna, 3:orna kom inte med på bild..

Som sagt hjälpte ju jag,Hanna och Freja och Johan till på småbarnsdiscot, var faktist ganska kul! Var fler än vi som hjälpte till, såklart mende var från sjuan.

Ni aanar inte hur stressigt det var att stå i kiosken för småbarnen! Haha, alla kutade dit och trängdes och uusch :p Vi stod typ 5 st. och sålde samtidigt och ändå tog kön aldrig slut. Förren det var danstävling. Såå söta alla var!
Han som kom etta för F-2 breakade och vann, tydligen var han en sån latis som egentligen ALDRIG rör sig, haha. Jag trodde han dansade.

Framåt slutet när de "äldre" var där blev Freja och jag lite trötta (Hanna hade stuckit hem) så vi gick ut i ett annat rum där de på discot inte fick vara, stängde dörren och satte på egen musik och lade oss på biljardbordet. Riktigt mysigt, så låg vi och snackade skit, haha. Nej men om allt möjligt.. Till sist när vi gick ut när det bara var ett litet tag kvar på discot så hade till och med de allra tuffaste som inte ville dansa gått ut och dansat loss till "Åh vad det är skönt att va' naken" hhaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback