Jag älskar dig, bror.

Helt sjukt.
Ett par gick precis förbi på grusvägen utanför mitt fönster. De gick med barnvagn, men lyckades ändå hålla varandra i handen. Tänk att detta är en vanlig dag för alla andra. En helt jävla vanlig dag... Hur kan alla leva sina liv så lyckligt, när jag mår så dåligt? Jag önskar att jag var en av dem.. Men jag borde inte klaga, det är ju inte jag som borde göra det..
Det är inte jag som precis fick ett samtal från Lunds lassarett att de kommer med en bil väldigt snart och hämtar upp mig, för det var min bror som fick det samtalet. Det är inte jag som hade cancer i ryggen när jag var tre, eller problem med hjärtat och ryggen i hela mitt liv, det är min bror. Det är min bror som fått äta 10 000 olika piller varje dag och pendla mellan alla möjliga sjukhus och grejer hela livet.. Det är inte jag som fått knäcka upp revbenen för att räta upp skelettet..Det är inte jag som ska transplantera hjärtat nu, ikväll..Det är inte jag som varit med om allt detta innan jag ens fyllt 20. Det är min bror.

HELVETESFUCKINGJÄVLASKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamma och pappa ska följa med honom såklart.. Jag fick inte.
Farmor ska komma hit så jag slipper sitta ensam, men ska jag vara ärlig så vill jag vara ensam. Jag vill bara lägga mig i sängen och skrika.. Tänk om något går fel? Jag börjar gråta ens av tanken att han kommer ligga nersövd medan de skär upp honom, rotar i honom, tar ut hans hjärta och sätter i någon annans, allting i händerna på läkare och maskiner.. Maskiner. Det är det enda som kommer hålla honom vid liv. Sedan ska han ligga på sjukhuset i en månad.. Men allt blir kanske bättre sen? Det kan iallafall inte bli värre.

Fan, bror jag älskar dig, även om jag visar det allt för dåligt.., <3
Kommentarer
Postat av: Amanda 's k a n d a l i s m'

fyfan linn. jag älskar dig<3

2009-07-01 @ 00:18:28
URL: http://skandalism.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback