Sommarlov!!!!!

I skolan idag var det mest en massa kramar och komplimanger, supermysig dag. Fika med mentorsgruppen också och jag höll ett litet tal för Helena, sorgligt att vi inte ska ha henne mer! Hon är så bra.

Iallafall, efter skolan stack jag hem och bytte om, mötte cicci, fine, joanna och hanna så stack vi till piren, jag och fine tog moppen (jag skjutsade henne) men väl i jonstorp kom vi på att ingen av oss visste vart vi skulle och de andra hade tagit en annan väg! Haha. Superlyckat.. :) Men vi kom fram iallafall! Vet inte hur länge vi var där, men många badade, dock inte jag. För kallt för mig.

När vi kände oss klara där blev det helt cp för vi skulle hem till Hanna&Johan men Johan skulle först lämna Tobbe och sen åka tillbaka och hämta Louise och sen skulle alla pka hem till H&J, men Fine och jag pallade inte vänta, så eftersom jag bor granne med H&J så tog vi moppen till mig och vämntade på att de andra skulle ringa och säga till oss att de var framme, men de ringde aldrig.. haha. Tillsist ringde vi till Joanna och hennes kommentar var "Oj, juste, ni också!" haha!

De hade iaf sparat lite kaka till oss så vi satt och chillade, spelade GH och sånt. Men när alla ville kolla film stack jag, sebbe och cicci ut och hoppade studsmatta, vi hade skitkul till TB och Fredde kom också, hahah. Och H&J's lillebror, SÅ KAXIG OCH JOBBIG HAN ÄR.. Usch. Men vi körde fotboll innanför studsmattenätet iallafall och på någon vänster lyckades jag sträcka mig där vid ljumsken. Fast det gick över lite sen.

Efter att deras film var klar pkte vi till Joanna för asmånga ville bada i hennes pool, men jag och Fine satt i deras assnygga fåtöljer där ute och solade, för de hade vindskydd så det båste inte, riktigt varmt när solen var framme! Hmm, sen var väl klockan runt halv fem så vi stack till pizzerian och köpte pizza, typ 6 stannade och åt i pizzerian och resten åt hos Amanda.

När vi ätit kom alla till Amanda och så stack vi till revet, chillade och sånt. Hände en hel del som jag håller undan här, men jag är nykter iallafall. Glad är jag för det :p Dock hade vi JÄVLIGT kul :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback