Byebye..

Den ska tillbaka.

Det var antingen det eller så blir det ingen mat på resten av månaden.... HAHH, ne skojade, men den är helt enkelt för stor. Jag hoppades verkligen att M gick bra, och jag ville så gärna ha den att dte gjorde mig blind i affären, sen kommer man hem och känner den där tyngden av besvikelse i magen, you know what I mean?  FÖRSÖKTE verkligen att tycka den passade bra, men den är förstor.
Googlade även lite för att se hur den ska se ut, och när det kommer fram folk som är i min längd och kroppsbygnad som skriver "fanns inte mindre än S..." & till och med en 40-åring osm skrev att M var för klumpigt och att S var bättre, ja då börjar man öppna ögonen för verkligheten. Så imorgon är det hejdå till min baby som jag älskar sååå mkt fast jag inte kan använda den, hahah ni ser ju bilderna.. Eller alltså den SKA ju bara stor och buffig och gosig men det är ännu värre IRL än på bilderna.. Bara det att det fanns ju bara M i affären så vi ska lämna tbx den och sen då? Beställa en?  Finns inte någon annanstans i HBG som vi kunde hitta..

OSMINKAD & SKABB, SRY! (känsliga läsare varnas ;) )
Kommentarer
Postat av: t

dene skitsnygg!! så jävla stor vs den inte. >< som min mamma säger :" köp en storelk större så passar den när du blir äldre med " HAHAHAHAHAH!!ville med ha Goose, men fanns ingen man kundek öpa i affären utan var tvungen beställa så pallade inte tänk om den nt passade liksom, så blev en everest ist. ^^

2009-11-24 @ 21:13:43
URL: http://missbui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback