Dinner for four


Åååh, en jättetrevlig kväll!

Alltid när vår familj äter så är det knäpptyst. Ett försök till ett samtal kanske, sen tystnad. Man äter snabbt så man ska komma undan den jobbiga stämningen som jag inte ens förstår varför den är där?
Men vi skrattade och pratade under hela tiden vi var där, så det känns jättebra.

Det blev iallafall en svart tight långärmad tröja, ganska lång så det såg ut som ett fodral, och en jeansskjorta (typ) över. Så man skulle slippa se magen efter, haha! Och jisses vad gott det var! Åt någon slags oxfilé, och typ.. en bit oxkäke? Herreud vad hemskt det låter, men det var jättegott iallafall. Hahha det var Peter som serverade oss, jobbade med honom i tisdags, han jobbade dag då. Han jobbar alltid kväll annars. Jag ville ha påfyllning på min läsk men det fick jag aldrig, hade jag jobbat samma tider som han gör imorgon hade jag klagat! Haha, men det gör jag inte, inte en enda gång i veckan, I will never meet him again :(. Men jag märkte hur stresssade de var, tror bara det var två stycken i servisen, så jag sket i att be ännu en gång. Vatten hade jag ju. ;)
Gud jag tror jag har en liten crush på honom.. Ni vet, man blir helt glad och kittlig i magen? :D Hahah, men  han är alldeles för gammal. Vet inte exakt, men 24 eller äldre. Jätterolig är han, och sööööt, hihi. Men det går nog över snabbt iaf. Känner ju inte honom direkt. Och jag är ju bara 15, lilla bebisen för honom ju.
Kommentarer
Postat av: T S U K I I ♥

sv: haha jaa eller hur :D men själva boxen är fin! jag har till och med råkat sticka hål i den (när jag var yngre då) HAHA :D

2009-11-08 @ 19:34:59
URL: http://tsukii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback