Snart "jobb"..

Godmorgon.
Klockan är 07:11 och jag har satt upp håret enkelt idag, hade knut igår och i förrigår, med två rader löshår för att tjocka till den (den blir pyyyytteliten annars och det är skitfult) men clipsen är sjukt svåra att gömma, satt i säkert en timme.. Så idag har jag bara en enkel toffs helt enkelt. Shieeet - kände att alla ville veta?! :D

Iaf, så äter jag frukost. Vanilj/annanas té smaksatt medhonung (bort socker, bort!!) men det smakar helt annorlunda med honung än socker, men jag måste verkligen vänja mig av med allt socker för min egen skull. Kommer snart rulla fram, hihi.

Jag hatar att äta frukost. Mår illa av att ens se mat nu på morgonen och det sjuka är - jag ÄR hungrig, i magen liksom, men det är precis som att någon trycker på halsen, ni vet i gropen där nyckelbenen möts? Iallafall så får det mig att må illa, och att må illa och vara hungrig på samma gång.. Ingen bra kombination. Så jag pressar i mig maten, mår illa av den, mår illa när jag kommer till Rusthållargården, försöker att ignorera all mat (jobbigt dock när man ska ta in och ut den, diska, duka..) och så ser man de andra som springer runt och småäter av allt hela tiden. Fiiifan. Sen är det lunch, så har det börjat släppa liiite, men då är jag inte ett dugg hungrig mer. Ja fy fan vilka problem jag har.. Och i Afrika svälter barnen.

Om 25 minuter ska jag iallafall lämna datorn och byta om, sen åker jag väl runt fem över åtta typ.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback