Jag är mainstream

Alla bloggerskor gör j u hiss/diss nu för tiden. Därför gjorde inte jag det, hehe.. Meeeen.. jag vill ju också dissa! ;)

Provoserande och tillgjorda bloggerskor. Seriöst? Jag fattar inte grejen. VARFÖR skaffa en blogg där man inte är sig själv? Är man verkligen så desperat, och har man ett så fruktansvärt tråkigt liv att man måste hitta på? Tycker att folk ska tänka lite längre än så. Det är tiieeewp såeh himlah töwntiegt tieeewp okkkkk? (Bara så att alla förstår (: ) BIG NO. Alla hatar er bara, men visst vill ni bli avskydda så fine.

Folk som inte lärt sig använta punkt, "," (totalglömt vad det heter), stor bokstav efter punkt, osv. Bara jag som får damp när alla skriver t.ex: Idag åt jag ett äpple det smakade gott sen åkte jag på fotboll det var kul haha" Det är bara jobbigt att läsa, precis som man behöver en paus när man säger det högt behöver man paus när man läser det i huvudet. För vem pratar som ett rinnande vatten utan mellanrum egentligen? Och sen är det ju klart att man missar ibland och så, men folk som verkligen inte lärt sig men är typ 18 år?!

... That's about it.


Kommentarer
Postat av: Max

Om stora bloggare hissar/dissar så borde jag börja med det, ja har ju upp i mot 4 besökare om dagen! ;D

2009-10-02 @ 18:31:58
URL: http://maxmaxmax.blogg.se/
Postat av: Tojjy Bui

KÄNNER MIG TRÄFFAD PÅ DIN BIG NO LISTA.. SKA BÖRJA ÄNDRA MIG FRÅN OCH MED IDAG! (aaa)sv: hahahaa,omg tack! :D hahah tondöv.. HAHAHAHAHAHA

2009-10-02 @ 19:51:01
URL: http://missbui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback