Disgusting

TJAAA! :)
Hmm, jag är så otroligt trött och utmattad att det är ju bara inte sant, har verkligen inte orkat skriva. Men nu så!
Stannade lite på fritidsgården efter skolan, tänkte be Peter lära mig spela Hallelujah, förstår inte hur man ska plocka strängarna så det låter fint? Men sen kom jag fram till att jag ska fråga musikläraren imorgon istället. Så jag gick hem. GICK. Tre kilometer, i stekande sol med svarta strumpbyxor = stekt när jag kom hem!

Och jag hade inga nycklar men det var låst, men så såg jag att mamma och pappas fönster var lite öppet, men fastknutet med flera knutar och man fick inte in handen, så jag tog en pinne och lyckades lirka upp knutarna, haha! Omg, jag borde satsa på att bli inbrottstjuv? ;) Nej men in kom jag iallafall! Så det var ju skönt. Nu ska jag slänga in tvätt i maskinen och ta ner alla min äckliga tallrikar från rummet.

Mitt äckliga skrivbord.. Har mer skålar på nattduksbordet! Tro det eller ej. har 2 glas, 2 muggar, 1 talrik, 2 skålar, kniv&gaffel och 2 skedar. Haha.. Usch.


Såhär knäcktes min sladd till mina  älskade Skullcandys.. Någon som vet om man kan lämna in?
Kommentarer
Postat av: Elin Sophie Henriksson

SV: BTW skulle du kanske kunna rösta på mig som veckans blogg på http://fridasjoblom.blogg.se/2009/september/utkast-stefanie.html#comment Jag är NR 8 Elin :)

Kram Elin

2009-09-01 @ 20:02:37
URL: http://elinsophiehenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback