A long text

Har precis loggat ut från allting utom bloggen, ska sova strax. Men måste skriva känner jag.

Hmmm, just nu ligger jag nästan på golvet och bölar av smärta!
Det är helt jäkla sjukt för jätteofta på kvällen får jag så jääävla ont i benen! Aldrig båda samtidigt, men i något av dem. Det går inte att förklara smärtan men det är sjukt, och det gör ont jättelänge, typ tills jag somnar.. Vet inte om det kanske är växtvärk, men jag menar, jag borde inte växa särskilt mycket mer? Och borde det kännas så ofta, och alltid på kvällen? Uh.. I dont know, men ont gör det.


Iallafall så har jag kommit fram till en sak ang. att köra moppe till skolan idag:
1. Solen i ögonen HELA vägen (3km) till skolan, + dimma på morgonen gör det omöjligt att se, och hade inte bilarna haft lyset på hade man inte upptäckt dem förren de vatt några meter från en. Någon som inser hur otroligt obehagligt det är? Speciellt när man kommer in på skolvägen där det är så jäkla mkt stressade förälsdrar som INTE kör i 30 som man ska, och så ska man över vägen och kolla så det är fritt NÄR MAN INTE SER ALLS. Och dessutom håller på att förfrysa, jag har inga vantar! Typ sju grader, men det blir typ -20 när man kör helt seriöst :|

Sen är det ju lite komiskt att en kille i min klass helt seriöst vill köpa min moppe, HAHA..
"Jag ska fan ta med 10 000 till skolan och när du ser alla tusenlapparna så kommer du fan ge mig nycklarna, helt seriöst!!"
Gud.. Venne hur jobbig han kan vara? Han älskar att den axar så bra, men jag menar, den är ju inte snabb direkt, s det är ju bara kul tills man kommer upp i 50, sen blir man fartblind så det känns som man kör i 20 km..

Jävlar i det vad mkt text detta blir, jag är minsann inte klar.

På svensklektionen kom cyon (ingen aning om stavning) och skulle prata ang. gymnasieval och så ick vi en broschyr där det skulle finnas info om alla linjerna, TROR NI DET FINNS INFO OM LINJEN JAG VILL GÅ ELLER?
Nej såklart inte. ALLT fanns utom just IB. Alltså inte IV utan IB. Den internationella linjen.. Det stod ett par skolor den fanns på men inget mer. På alla andra stod det typ flera sidor.. Kul. Ajaa..
Usch om jag inte kommer in på Ich vetifan vad jag vill gå? Vill inte gå något annat, men det lär väl bli media eller så.

Och nu efter att ha sett finalen i säsong 12 av Top model (FEL VANN FEL VANN FEL VANN) ska jag äntligen sova.
Godnatt.
Kommentarer
Postat av: Andrea

it-media på john bauer är bäst ;)

2009-09-17 @ 10:16:16
URL: http://armyofdreamers.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback