Bert Karlsson var min pappa. Mardröm alltså?

Efter att jag somnade om i morse hade jag den skummaste drömmen någonsin. Kommer fortfarande ihåg lite iallafall.
Jo det var iallafall så här att jag var väldigt fattig, och jag behövde verkligen pengar, jag skulle ju på språkresa och skatterna är ju lika höga i USA som i Sverige nu, så det jag hade räckte inte.
Det var sommar så jag sprang till Krossen (typ, skog, hav, sjö) för att plocka vallmo blommor och ormbunkar, skulle nämligen göra knark (!) . (Haha, jag vet - ormunkar, vafan?) Skulle sälja det och få pengar.
Sen en dag följde mina föräldrar efter mig i skogen så jag sprang skitsnabbt och tydligen var min pappa Bert Karlsson, men tro mig - han sprang! Haha. Och så hade han ringt polisen för han var ju min pappa och ville inte att jag skulle syssla med sånt, så polisen kom och grep mig. Så skulle jag på förhör, så de tog mig en trappa ner och så satt där en massa poliser och åt kakor, så fick jag också. Så behövde de veta varför jag var rasist, så fick jag förklara att jag absolut inte var det. Sen förklarade jag allting, och de bara "Ja, sånt har hänt oss alla, ta en kaka!" HAHA, alltså det var det sjukaste.
Kommentarer
Postat av: julia

fin header =)

2010-04-20 @ 13:58:41
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Lina

Hahaha

2010-04-20 @ 16:53:44
URL: http://linarosling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback