Irriterad

Okej, blir lite sur på en hel del folk faktiskt.
Vulkanutbrott på Island, en massa har fått evakuera och det är rentav farligt. En familj vid vulkanen kan inte ta sig ur sitt hus och glaciärer som smälter bildar översvämningar, ett flygplans motorer stannade pga röken och flygbolag går snart i konkurs. Ja, FAN vad det är SYND om er som inte kan åka iväg på er resa. Så jävla hemskt för er, nästan så att ni dör va?(Värre att inte komma hem, big time)
Jag fattar att det är jäkligt tråkigt, det gör jag. Om min språkresa skulle ställts in i sommar av någon anledning skulle jag bli skitledsen, men innan ni klagar på facebook och i er blogg kan ni väl tänka er lite för? Skriv inte ett helt inlägg om hur synd det är om er, utan att ens ge en tanke på de som är på Island. Snälla tänk på vad det är som har hänt! Ett fucking vulkanutbrott!
Ändå, trots denna irritation så blir jag ledsen över tanken av att pappa kanske inte kommer hem från Japan på längre tid.
Kommentarer
Postat av: Raisa

asså fan jag har med blivit skit förbannad på folk för stackars dom får inte åka iväg o sola.. jag gillar kenza tex,men jävlar vad synd det va om henne helt plötsligt för att hon inte fick åka till italien -.- jamena.. snälla

2010-04-17 @ 21:03:12
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: Johanna {foto}

Hej fin blogg, allt bra? :)<3

2010-04-17 @ 21:17:16
URL: http://yoshnacool.blogg.se/
Postat av: Johanna {foto}

Hej fin blogg, allt bra? :)<3

2010-04-17 @ 21:17:57
URL: http://yoshnacool.blogg.se/
Postat av: Em

Jag förstår din poäng och håller med dig, men man står alltid närmast sig själv. Sen hårddrar jag det gärna ett snäpp till, efter vad jag vet har ingen än så länge dött. Det finns massor med tragedier i världen där folk lider på ett helt annat sätt och dör som flugorUsch, nu låter jag hård, men ibland behöver vi lite perspektiv. Det som är värst just nu är om flygtrafiken inte kommer igång i loppet av ett par dagar med tanke på att vi får svårt med tillgång till livsviktiga mediciner..

2010-04-17 @ 21:24:14
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: L i n n [ S A I K ]

Sv: Nej, jag fattar vad du menar, men jag syftar på de som klagar och tycker synd om sig själva när de inte får resa utan att reflektera över själva situationen.

2010-04-17 @ 21:31:21
URL: http://saik.webblogg.se/
Postat av: Em

Sv: Jag förstår vad du menar och håller fullständigt med dig. // Hahaha! Jag brukar faktisk försöka hinna med att gå på återbesök till de som kommenterar. Det blir lite mycket ibland, men som oftast.. ;) Dessutom är jag bara "mamman", jag har ingen stor blogg så där. :D

2010-04-17 @ 21:40:53
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Chui ♥ Live Life Large

Min mamma berättade om vulkanutbrottet och jag trodde först inte att det var sant men det var. Det är synd om de som inte får komma hem på en lång tid. Det är hemskt för de som har familj och vänner som saknar en.

Och på en lång tid, hur länge kommer det här dröja? Det vore en mardröm om det var mer än vad vi hade annat. Skulle det här ta evigheter så skulle det vara rena mardrömmen för oss alla och tillochmed mest för dem som är kvar i andra länder! -.-Det är så synd och nu när sommaren är på ingång så händer det här. Bara VARFÖR?Nu blir jag SUR!

2010-04-18 @ 00:06:11
URL: http://chui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback