Dagens, 23/8

Godmorgon.♥
Sovit gott? Det har iallafall inte jag. Kunde inte somna förrän klockan var omkring tre, och vaknade klockan sex. Eftersom jag ändå inte kunde somna om gick jag upp och (wait for it) tränade på crosstrainern. I en halvtime. Är jag bra eller vaaad?
Sitter och dricker te.. Väntar på att denna dagen ska vara över. Vill bli av med dessa första veckorna när man inte känner någon.
Så här casual är jag idag iallafall. Gillar egentligen inte när man har brun västa till svarta kläder men det får funka ändå.


& JAA, OKEJ, sommarlovet är ÖVER, klart man blir lite deppig.. Men faaaasen vad trött man blir när SAMMA person ALLTID är så jäkla negativ. Detta är bara en irritation som inte spelar någon roll för övriga världen, menar vad som står på facebook är ju inte någonting som är viktigt.. Men när samma person, flera gånger om dagen inte gör annat än att klaga på världens småsaker (precis som jag gör nu, alltså), så blir jag fan trött :( Se det från den positiva sidan, så blir det lite mer positivt också..
Kommentarer
Postat av: Elsa | Foto | Musik | Vardag

Hur gör du såna där ramar runt bilderna? :)

Som det svarta runt T-shirten ^^2010-10-28 @ 22:21:50
URL: http://elsainwonderland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback