I'll bring the gun

Nu kommer jag vara lite sådär djup som jag egetligen avskyr att vara.. men jag såg bilden nedan och den fick mig verkligen att börja tänka. Efter detta inlägget ska jag lämna allt sånt här till min privata blogg, lovar.

Jag har bara tänkt mycket på det på senaste tiden och så såg jag denna bilden. Score liksom..
Jag menar.. Dagens samhälle.. Är det inte sjukt? Det är mycket jag vill skriva, men jag kan inte. Det är för privat, för privat nästan för att ens tänka, men vi lever under så sjuka förhållande. Både till oss själva och till andra, till vad vi liksom förväntar oss av oss själva och vad andra förväntar sig av oss. Faktum är att ingen förväntar sig ett skit. Alla är upptagna med att bry sig om sig själva.

Det är inte ens någonting man höjer ögonbrynen över, om någon mår dåligt.. Om någon har insomnia, lider av ångest och så vidare. Det är normalt. Man reagerar inte längre, liksom.. "Ja vad kul, så är det för mig med!" Alltså.. Ni fattar? Alla mår kasst nu för tiden och det är sjukt.
Kommentarer
Postat av: Alison

Det äär verkligen så! förr i tiden fick någon panik om man sa att man mådde dåligt men skulle någon säga "ja, jag är deprimerad och självmordsbelägen" så skulle folk rycka på axlarna -.- <3

2010-12-21 @ 22:05:21
URL: http://aliiison.blogg.se/
Postat av: M I M I

håller bverkligen med! bilden träffar mitt i prick!

2010-12-22 @ 00:13:53
URL: http://mmmimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback