Hatsune Miku, so you think you can dance? Lucky star

Hahah jag är så körd.
Jag tycker att jag har rätt så bra koll på anime/manga/japan osv, och jag vet att Hatsune Miku är en skitkänd manga/animefigur, men har aldrig fattat varifråh hon kom från! Så då tänkte jag att det är ju cp att hon är så omtalad men aldrg har jag hört vilken manga hon kommer från? Eeeh? Hahah så kollade upp det och neeej hon är inte med i någon manga för hon är tydligen en "vocaloid".... Det vll säga ett program som syntetiserar en sångröst efter den text och melodi som användaren skriver in. (kopierde det sista från vårat älskade wikipedia). Haha så har jag gått och tänkt på det skitlänge....

På tal om anime, efter att ha sett detta klippet med Lucky star-karatärer måste jag se den! Haha, så söööta..Lite mer viktiga saker att göra är att städa, Julia kommer hit imorgon vid middag och här ser ut som ett bombnedslag men istället tittar jag på "So you think you can dance?"

Nu kan vi även konstatera att med tanke på att jag lyssnat på denna låten en hel gång + lite till under pausen är alltså pausen på kanal 5 runt 6 minuter lång, om inte längre. Lyckat.

Ne nu börjar det!

Puss och godnatt.
Kommentarer
Postat av: Anna

Jaha tänkte väl xD Annars va den ju jätte fin :D

2010-01-06 @ 23:18:49
URL: http://annajaved.blogg.se/
Postat av: Anna

Kan inte du typ tipsa om hur man gör en sån därn snygg header? Sån som typ alla har? Om du orkar haha :)

2010-01-07 @ 10:31:22
URL: http://annajaved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback