Pokerjokerdrottning-kostym till halloween 2010?

Jag är död. Verkligen död.
Jag tror verkligen att jag kommer somna inatt, ni ska bara veta som mina ögon svider. Fryser gör jag också, sitter ändå invirad i mitt täcke, men mina fingrar.. Fiiifan, haha. Helt stela.

Jag har förresten varit duktig idag, and that's why I'm tired!
Stannade efter skolan med Hanna och hade styrketräning. Vi har ju vår personliga tränare ;). Haha! Men typ.. Aja, skittrött är jag, har ju inte tränat på länge, Hanna tränade ju en gång i veckan innan jullovet, + hon spelar fotboll osv. (HANNA KOMMER BLI BIIIFF! :D right hanna? ;) ) så jag kände mig sjukt dålig! Heeeeh... Men huvudsaken är ju att jag försöker, tycker jag.

Nu ska jag ta en riktigt varm och skön dush och bara slappna av... Bli helt slö och däcka i sängen.. Gosh, somnar jag inte i natt så vetifan vad jag gör.

Oooh, men jag längtar tills imorgon!
Vi har nämligen syslöjd då, och jag jobbar redan på nästa års halloween-dräkt ;)
Hahah, så kul.. Visade den för Hanna, så hon bara "Mm, den är fin, men ingenting jag skulle ha på mig kanske...." Hahahh, trodde jag sagt att det skulle vara en kostym men jag hade visst missat att säga det :) En pokerjokerdrottning-kostym.
Hahahah, kortinspirerad, iallafall. I LOVE it, & jag ska dessutom ändra den rätt mycket, detta är min mall bara. Gör tubtoppen figursydd, alltså inte en bastubtopp, och ska ändra nederdelen så den blir mer... spektakulär? Hahah ne.. Men ni hajar? Vill ha den riktig.. WOW..
Men jag var så dum att jag gick inte efter mina mått på vilken storlek jag ska sy tubtoppen i, bara chansar.... Aja, det värsta som kan hända är att jag får göra en till :) Who cares 'bout that?? :)

Puuuuuuuss!
Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahaa jag är ganska långt ifrån att vara biff faktiskt xD VÄLDIGT LÅNGT IFRÅN haha

2010-01-16 @ 17:13:06
Postat av: L i n n [ S A I K ]

KOMMER BLI, står de ju ;D hahahahha som han på den bilden på anslagstavlan... hot.. :D

2010-01-16 @ 17:19:27
URL: http://saik.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback