Samurai X

Okej nu har jag sovit färdigt! Hahah.
Jag har dessutom inte bara "maskineri-skissen" (ja vad ska man kalla det egentligen? haha) utan även hur den ska vara designad :D My wonderland! Hihi.

Just nu sitter jag och tittar på Samurai X som tydligen blivit utsedd till den bästa animen, eller mangan..? Kommer inte ihåg riktigt, men bra är den, och jag är bara på avsnitt tre. Men bäst tror jag inte den är, Fullmetal alchemist kommer alltid ligga närmst mitt hjärta.
Har alltid varit ganska "rädd" för att titta på anime's där det är en massa blod och sånt, tycker det är obehagligt, och jag lovar - denna är blodig as hell! Men jag tycker inte det är så hemskt mer :) Det är så spännande att även om de får ett svärd genom huvudet och det sprutar en massa blod så könns det ändå som att.. ja äntligen? Jag menar, det är så fult i alla serier när de slåss med svärd men det är aldrig någon som blir skadad? Haha. This is the real deal! :D Skitbra.


Ååh, åt nyss en skitgod glass, vanilj och nougat. Riktig smakupplevelse :D Hahha, vill ha mer, men då kommer mamma döda mig. Hon är lite trött på att jag alltid äter upp all glass innan någon annan fått smaka. Men vadå? Jag är en glassnarkoman! Hhhaha. Kan äta hur mycket som helst, lovar. Åt upp en hel Ben&jerry's en gång, ni vet den i 50kronors-storleken? Hahha, jag vet inte hur mycket som är i ;) Men okej ... Det har bara hänt en gång, oftast brukar jag äta en tredjedel, sen ner med den i frysen, sen en tredjedel till.. ah ni fattar? .. Men ändå.

Men kan kanske ta liiiiite till?
Kommentarer
Postat av: M I M I

hahhaha jag har aldrig ätit upp en hel B&J på en och samma gång :osv: åhh men du, jag var exakt likadan förr! orkade intelägga pengar på smycken, sen blev jag alltid sur för att jag aldrig hade några :o

2010-01-13 @ 18:50:35
URL: http://mmmimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback