Sluta?Personen som kommenterade de två som ligger överst verkar ju VERKLIGEN gilla min blogg. Kul att det kommer rakt från hjärtat du :) Menar, du kom in på min blogg en gång och kommenterade, sedan tre timmar kommer du in igen, men du kan inte komma ihåg att du redan kommenterat en gång i min blogg? 
Bloggar man gillar kommer man ihåg, ellerhur? Så jäkla tråkigt att hela tiden få sånna falska kommentarer bara för att de själva vill ha besökare. Jag gick in på  en av dessa bloggarna och det var den som kommenterat de två översta för jag blev så sjukt irriterad, annars går jag aldrig in. Så SLUTA stör mig med era skitkommentarer! Kommentera något VETTIGT och något som är RELATERAT till inlägget, DÅ blir jag intresserad av att se vem du är och svara på din kommentar.
Dessa kommentarer får mig bara  att inse att ni är desperata över att få en känd blogg, och jag är inte alls intresserad av att läsa en blogg som bara blogga av den anledningen. Ni hamnar i mitt "reklam-bloggs-fack" och det leder bara till att jag inte kommer besöka er över huvud taget :) Men tack för att ni tyckte min blogg var fin, precis som ni tyckte 100 andra bloggar var fina. Undrar hur många ni klistrade in dessa kommentarer till och hur många av dem menade ni det till?
Jag var tvungen. Lovar jag är ingen bitterf'tta egentligen men jag hatar sånna här kommentarer.
Kommentarer
Postat av: ka

du har en väldigt cool blogg !

2010-01-10 @ 20:14:46
URL: http://priiinah.blogg.se/
Postat av: Jossan

usch, gillar inte heller sånna "fejkkommentarer". men du, jag freslår att du censurerar ip-adressen, för jag tror det är olagligt att visa den, läste det någonstans ;)

2010-01-11 @ 16:44:43
URL: http://youngspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback