Auschwitzresan - Dag 1

Nu är jag hemma från en hemsk men underbar resa.
Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, jag förstår fortfarande inte att vi varit där, att det hänt.. Det är sjukt.

Dag 1:


Vi åkte först 12h buss och däremellan åkte vi båt två gånger, mellan Skåne och Danmark och sen Danmark och Tyskland. Resan gick fort även om jag inte kunde somna, och det var jättemysigt och kul.

Vi kom fram vid 20:00, vi fick våra hotellrum och en tid då vi skulle äta.
Rummen var faktiskt jättefina, men sjukt små. Men  vi skulle upp kvart i sex eller någonting sånt, så vi skulle ju inte vara där länge.

Vi åt, pommes frittes och kyckling, sen fick vi göra lite vad vi ville och det slutade med att jag, Amanda, Fine, satt i en korridor och kollade på folk från den andra skolan som åkte samtidigt och samma resa som vi nä de gick runt. Vi var fler som satt där, men bara vi som satt där permanent, sen var där fler som satt där för det mesta men de sprang runt en massa.

Klockan tio skulle vi gå och lägga oss, men Amanda och jag (som sov i samma rum) satt och tittade på halva "Marley and me" innan vivar skittrötta och bestämde oss för att lägga oss och sova.. Sen att jag ätit  så mycket under dagen att jag var tvungen att kräka upp allt på en hotelltoalett är ju en annan historia som vi inte behöver nämna.

Fortsättning kommer.

BUUUUSSSS! (Det är Hanna R's bild!)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback