I've gotta live with the choices I made, and I can't live with myself today

Skorna jag köpte i Göteborg som jag inte visat innan!

Moi på väg ner från Kärnan in mot Helsingborg. God I love that city, speciellt på vintern. Så vackert.

:(

Jag skakar. Seriöst, och gråter, fortfarande. 
För att säga som Alison skulle sagt: Jösses.

Vi åkte bilen hem, det är mörkt ute, vi kör längs skogen, och plötsligt från ingenstans hoppar två rådjur ut från skogen, typ 2-3 meter framför oss.. Och vi körde inte fort men det fanns ju fan inte en chans att hinna stanna eller svänga.. Fy fan. Det tog lång tid innan vi kom därifrån, en av dem försvann, tänk om den led jättelänge? För den kan inte leva fortfarande..
Vi ringde polisen såklart, så de ska ju ut och kolla efter den och så.. Men fy fan. Jag var så jävla rädd, inte ens för min egen skull utan för rådjurens.. Det slog mig först efter när mamma pratade med polisen och de frågade om vi var okej, att shit det skulle kunnat gå illa.. Visst de är små, men ändå. Det skulle kunnat gå värre om vin inte haft den bilden vi har. Den fick ju inte en skråma för det är typ.. en boskapsbil? Nästan. Nej fy fan. Så jävla ledsen, två liv som försvann, och det skulle inte kunnat gå på något annat vis, det fanns inte en chans. Allt gick för fort.

Naruto

Tror ni jag kan somna eller? Nej fan.
Sitter och läser Naruto-quotes.. Hjälp jag gråter nästan. Synd att det blev så dåligt in på shippuden.. Men hörde att det blev bättre än bit in? Kollade ändå på över 50 episoder utan förbättring? Ska nog ge det en chans till, från början av Shippuden.. Men tror alltid Naruto som ung kommer vara bäst. Så jäääävla braaaa.. Åh. Saknar.


Animefighter... Aaah, ögon orgasm :D Lol hahah :D
+ Breaking Benjamin. Yuuum!


AAAW... Gaara.. En av mina favoritkaraktärer. Känner igen mig lite i honom, ni vet, när jag var liten fick jag också ett sandmonster instänft i mig.. HAHA! Nej men tycker så synd om honom. Just misunderstood :(

Dag 08: Ett ögonblick

Fast juste innan sängen var det ju den där listan som jag inte ens can bother to do.
Ett ögonblick.
Är över nu.
Livet är en rad med "nu",
så välj inte ögonblick, bara lev varenda ett av dem.
Så djup är jag nu, bara för att jag inte orkar komma på någonting att skriva, haha.
Fucking love that movie, 5 cm per second ♥

But they don't know you like I know you, they don't know you at all

Klaaaart jag inte sover, nej då. Aldrig kan jag hålla mig till att lägga mig tid hahahh. Men men! Sovmorgon imorgon, kan nog sova till halv åtta kanske :D Ska se. Om jag lägger fram kläder ikväll. Nice..

Annars? Är dödstrött.
Snöö! <3 
Vill såklart ha sommar och värme men hade det inte varit snö hade det varit regn = mörkt och kallt! Så nu har vi lite ljusare iallafall.. :)

Today I'm gonna try a little harder

Är så sjukt trött! Har pluggat lite matte, tragiska är att jag vet om att provet kommer gå åt skogen ändå. Men det positiva med att vi har prov är att vi slipper ha vanlig matte. Det vi gör nu... Alltså... Fattar INGETING.
"Corre... HJÄLP MIG! ... amen här då? asså jag fattar inte... ööööh varför gör man så? Nej de funkar ju inte???!?!!"
Haha. På riktigt nu, jag överdriver inte ens. Men ska inte säga för mycket, det blir värre snart.
Annars.. Ska städa innan jag hoppar i säng. Kanske ta en dusch också? Får se.

Rumi

Men hjälp! GE MIG? Fy vad fint. Kan köpas Här.


Nu ska jag ta en skn dusch, sen lite plugg till sen blir det till att sova. Tidigt, yes, men efter så mycket matte jag gjort idag så är jag utmattad. Har redan ångest efter nästa helgs pluggerier. Hur ska jag hinna med allt? Vi måste verkligen flytta närmare stan snart, det funkar inte att komma hem så sent som jag gör. Hinner knappt plugga när jag väl kommer hem ju.. Ska försöka fokusera på matten nu iallafall, både provet och våran investigation.

Dag 07: Min bästa vän

Julia Axelsson. Så stavas "bästa vän för alltid".

Vet du vad som är sjukt ändå? Vi sepererades när vi var 3 år gamla. TRE ÅR. Tänk att vi ändå, som små treåringar lyckades hålla kontakten trots att våra föräldrar slutade göra det. Vi träffades typ 2 gånger om året, och höll bara kontakten över internet när vi blev gamla nog för det, tills nu.
Jag är så jävla glad att vi fått mycket bättre kontakt med varandra igen, det är sjukt så tacksam jag är över det. För hur många kan säga att de haft en bästa vän genom hela livet, från, ja nästan dagen de föddes och visst ska vi hålla det till våra sista andetag?
För utan dig finns inte jag, så stor del av mig är du. När du är sårad och mår dåligt, hjärtat jag lovar, jag vill göra allt för att få dig må bättre. Hur bra jag är på det kan ju diskuteras men tro mig att jag gör så gott jag kan. I vått och torrt.
Vår vänskap är så mycket djupare än folk anar, det är på en helt annan nivå. Att vi lyckats hålla kontakten genom alla dessa år. att vi kämpade för att inte glida isär, ja vi vet ju båda hur mycket "ödet" varit emot oss. J+L, som ristat i himlen. Det finns inget annat.
Vi har så mycket minnen tillsammans som ALDRIG kommer försvinna! Kommer du ihåg när vi rutchade ner från taket på din gamla skola? Eller när vi tränade inför julivallen? Du vet på din gamla skolas höjdhopps"bana".. "Hoppa upp till Zafir och Carmen!" Eller den vintern du gjorde flickisar i snödrivorna och sen gick vi in och åt chokladröra och kollade film och hade det mysigt. Och när du lärde mig göra maskroskransar till hästarna! Haha.. Sorglösa tider helt enkelt. Det är vi det. Ingen drama mellan oss, bara runt omkring. 

Jag älskar dig så jävla mycket, och ingen text kommer någonsin kunna beskriva det vi har, men här har vi ett försök iallafall. Ta det till hjärtat vännen. I love you. 
Och hallå... Vi måste ta bilder på oss! Jag har typ 3 stycken bara?!

It's like a movie playing over in my head don't wanna look 'cause I know how it ends

Till mitt försvar så ja. Det hjälper att skriva när man inte känner sig på topp. Tänker inte kommentera det mer än så men ja jag tog illa upp. 

Ingen, absolut ingen behöver läsa det jag skriver, eller hålla med eller gilla det, men faktum är att detta är min blogg och det jag skriver ska inte ens behöva ifrågasättas för det rör bara mig.

Morning peeeps!
Jag känner mig utvilad för tillfället så antar att jag ska ta tillfället i akt och plugga lite fysik, så är det mesta inför morgondagen klart sen. Tjoooh. Bara det att jag inte förstår ett piss av det vi gör och då har jag ändå läst allt vi hade till förra veckan igen.. Längtar tills man kan välja bort fysik och kemi :P Ska bli SÅ skönt!
Annars lyser advent-stjärnan så där fint i fönstret som den borde på första advent och jag längtar som en dåre tills julafton och tills jag färgar håret! Blir nog på onsdag.. :)

MISS IT BROOOWN..

Now here's the sun, come to dry the rain

Blaaah. Duktig jag varit idag!
Pyntat, städat, gått igenom lite matte, skrivit lite på idrottsuppsatsen. Eller ja, lite bör väl understrykas men ändå! ;) haha. Tömt disken och tvättat med. Japp japp.

;(

AAAAAAAAAAAAAAAARRRHHH!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

MIN VIKTIGASTE MAPP PÅ HELA MIN DATOR ÄR BORTA!! NEJ NEJ NEJ NEEEJ!!
Hela anime/manga mappen... tömd... inte i papperskorgen.. ALLA VIKTIGA MOMENTS I FULLMETAL ALCHEMIST SOM JAG SPARAT, ALLA PRINTADE STILLBILDER FRÅN OLIKA ANIMES.. ASSÅ. NEEEEEEJ. Min favoritmapp... Lovar alla tycker jag är körd i huvudet som bryr mig så mycket om.. ja manga och animebilder, men det är fan en del av mitt liv, holy shieeet.. Vet inte hur många hundra bilder jag hade, VALDA MED OMSORG OKEEJ???? :'( Faaaaaaaaaaan...
.
Och alla vackra bilder från deviantart... kommer ju aldrig kunna hitta dem igen. :'(
FMA... MISS IT! Måste kolla om och läsa om allting snart! <3

Skillet <3

Det tar såååå lång tid att ladda ner musik via youtube.. Så tar en paus för en dusch sen blir det att plugga matte.
Okej kom inte så långt med julpyntet men en stjärna fick iallafall komma upp i fönstret!

Just det den dära listan..

Dag 04: Det här åt jag i dag

HAHAH, hur ska jag komma ihåg det?

Dag 05: Vad är kärlek?

Detta är en helt omöjlig fråga. Jag vet inte vad kärlek är, för lite mer än två veckor sen trodde jag att jag visste men jag hade ju fel, så ska nog inte direkt skriva någonting om det. Jag håller mig nog till kärleken för vänner och familj, mycket enklare.

Dag 06: Min dag

Hmm, min dag ser sjukt ovettig ut! Eller nej egentligen mycket vettig, men ändå. Jag gick upp klockan tolv efter tio timmars sömn, nu sitter jag och läser om längdhopps-tekniker och måste säga att "the take off" är rätt komplicerad.. Jisses haha. Sänk höfterna, höj höfterna, ett steg längre, ett kortare och blaah.. Min inlämning kommer bli alldeles fr lång, fast äsch. Det blir som det blir right? Så det ska jag göra idag. Kan inte koncentrera mig så det kommer nog ta tid.. Annars ska jag städa också och kanske julpynta rummet lite, imorgon är ju första advent!

I just came to say good bye, didn't want you to see me cry

Någonting jag stör mig på;
När man gjort någonting fel som leder till någonting dåligt, sen kommer någon och ska berätta för en vad man gjorde fel. Ursäkta? Tror du inte jag är jävligt medveten om det redan?
Finns ingenting någon kan säga om mig angående detta som jag inte redan sagt till mig själv så sluta tro att ni skulle varit så jävla mycket bättre i situationen. Eller "ni"?.. Du snarare. Lägg dig inte i för du är fan inte bättre själv.

I was never enough

Jag vill fan vara katt. Bara slöa hela dagarna, inte behöva ha skola och skit.. Den lilla fulingan på bilden har legat på samma plats sen klockan fyra..

Hur som.. har jobbat på en fysikinlämning och är nästan klar, bara lite kvar som jag inte riktigt förstår. På en fredag tänker väl alla.. Japp. På en fredag. Resten av helgen lär väl gå till I.T, biologi lab och idrottsinlämning. Och ja, träna matte och franska infr proven, kanske lika bra att börja med kemi inlämningen också? Eh.. Fast när ska jag ha tid med det? Fan så stressad jag känner mig.. Gör ju inte ens någonting längre att jag fick en fetediss ikväll, nu har jag åtminstone gjort något vettigt..

scrubs <3

I don't want you to hurt

Le le le le le le le le le le le le le le le le le le le le le le le
Fast vet ni vad?
Screw it
Fan..
Förlåt.
Bild från 2008.. Gulligt.

Crappy outfit

"But look at this toaster, it cooks egg too"

Jag har aldrig kännt mig som en värre människa än jag gör nu..
Jag kan inte såra folk.. Så grattis till mig. För nu kan jag antar jag?
Singel igen, iallafall.

Väduren - Det stämmer fan..

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb. 

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen. 

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden. 

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!

Puppy

Naaw.. Saknar Qalle som valp! Hihi.

Idaaaag har varit en störttråkig skoldag som vanligt. Inga kommentarer.. Allt är fortfarande helt fucked up och det lär det väl vara ett tag framöver. Jag ska komma ihåg till nästa termin ( Nu är det ju inte överdrivet lönt) att verkligen göra ett pluggschema! Så här kan jag inte ha det.

Dag 03 – Mina föräldrar

Hmm.. Förlåt men jag orkar inte :O Hahahahahah...  Inte ens en annan dag. :P

Helveteeee

Drama. Drama. Drama.
Så jävla trött på det.. Jag finner inga ord för hur mycket jag avskyr mig själv. Jag önskar att jag kunde göra någonting åt det men det kan jag inte, och vilken jävla timing dessutom, verkligen..

Nu är det middaaag!

Sola - Skola - P.E som sista lektion och Steph råkade först ta på sig tröjan som gick sönder igår! hahh, så sjukt kul! Men hoon hade tagit av den när jag kom med mobilkameran.. Suck. :P

Innan P.E.. Innebandy. YAAAY. Enda inom idrott nästan som jag verkligen inte gillar. Haha.

Dag 02: Min första kärlek

--

Dag 01: Presentera dig själv

Detta måste vara den tråkigaste!

Hmmm.. Jag pallar inte rada upp hela mitt liv så kortar ner till det jag själv skulle vilja veta antar jag. Jag föddes 25 mars 1994 i Helsingborg, 3 dagar senare föddes min andra halva Julia och det är min allra bästa vän sedan dagen vi möttes. Vilket var ungefär samma dag som hon föddes om man säger så.. Vet att du läser detta hjärtat, älskar dig mer än ord kan förklara. 

Jag har haft mina svackor i livet, precis som alla andra, de senaste 3 åren har bara varit otroligt störda.. Jag har blivit starkare som person, eller jag tror jag har det? Egentligen känner jag mig nog lika liten som alltid, men ja ja.

Jag har svårt att lita på männsikor, jag stöter bort de som vet för mycket om mig.. Så om ni känner att jag håller någon på avstånd kan det vara för att jag inte vill riskera att bli av med den..

Jag är riktigt jäkla mörkrädd.. Helt ceeepe! Speciellt efter Paranormal Activity 2.. Inte läskig som film, men efteråt.. FIII FAN.. Och kul dessutom att det hände en massa när lamporna var tända! Hur ska jag nu kunna känna mig trygg? Fan, paranoid är förnamnet hehe..

Jag är en sommarmänniska som verkligen inte mår bra av vintermörkret, så Sverige känns ju toppen, absolut, hm.. Nää alltså detta är cepesvårt. Vad vill man veta? Ärligt tror jag inte någon läser detta hahahahah. Skumt ändå.. Jag som är så intressant?! Jaja..

Hmm.. Min förebild är min bror, fast det vet han inte. Men så är det. Jag älskar te och jag missbrukar tuggummi och jag avskyr plugg men valde IB. Hur jävla pantad kan man vara? Fast jag ångrar mig inte. Har lite panik bara. Men det funkar. 

Annars? Ja juste, måste ju nämna även att jag mött två andra små tösabitar som är otroligt viktiga för mig! Lilla fina Alison, och söta Cornelia! Ni vet inte vad ni betyder!

Annars är jag bara precis som alla andra tonårstjejer med för mycket att tänka på, för lite hjärna att tänka med och för korkad för att e konsekvenser av våra handlingar vilket slutar med att man sitter och skriver sånt här skit i stället för att ta vara på tiden man har.

Tjohej.

30 dagar äldre, 30 dagar visare.

30 dagars listan:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Denna listan har dykt på cirkus hälften av alla de bloggar jag läser nu.. Börjar ju nästan känna mig utanför. Ber om ursäkt för min mainstreamighet.. Men äsch!

You'll always win even though I'm right...

Jag börjar känna smärtan fysiskt nu.
Och det gör så jävla ont.
Som att jag är krossad på riktigt.
Jag vill inte ens till skolan, men har missat för mycket på senaste..
Vill ligga hemma under täcket utan att tänka på ett piss..
Bara andas, men det är ju för mycket begärt.
För jag hindrar mig själv från att må bra, varenda gång.
Att jag inte lär mig bara att det inte var menat för mig.
Jag visste ju från början, jag vet hur jag kommer sluta,
det har jag alltid vetat.
Och ändå gav jag mig in på det.

Så låt oss göra morgondagen till någonting bra


Det finns många som har det värre än mig. Borde inte klaga, ellerhur? Jag valde själv en av de mest akademiska och fucked up linjerna som går att välja av Sveriges gymnasielinjer.. Jag varde själv att ge mig in på för djupt vatten och jag har mat och tak, utbildning och föräldrar. Men när ens eget liv är upp och ner, när allt är fel.. och när ens bästa vänners liv är lika felvända, och allt är bara... helt fucked up. Då tänker jag klaga på. Tjo.


Btw.. Kolla skjortan.. Mums är det enda jag har att säga. Köpte den i Göteborg, sen gick vi till en skoaffär och jag insåg att jag var tvungen att lämna tillbaka den för att ha nog med pengar. Glad över att jag valde skorna före men ack, det gör ont.. Haha. Vi har ju inte Monki här i Helsingborg..

You know me?

I am a morning person.
I am a perfectionist.
I am an only child.
I am Catholic.
I am currently in my PJs.
I am currently pregnant.
I am currently suffering from a broken heart.
I am left handed.
I am married.
I am addicted to Twitter
I’m shy around the opposite sex.
I bite my nails.
I currently regret something I have done.
When I get mad I curse.
I don’t like anyone.
I enjoy country music.
I enjoy jazz music.
I have a car.
I have a cell phone.
I have a pet.
I have at least one brother or sister.
I have been to another country.
I have been told that I’m smart.
I have been told that I have an unusual sense of humor.

I have had a broken bone.
I have changed a lot over the past year.
I have had surgery.
I have killed another person.  
I have had my hair cut within the last week.
I have had the cops called on me.
I have kissed someone I knew I shouldn’t.
I have kissed someone of the same gender.
I have mood swings.
I have rejected someone before.
I have seen the Lord of the Rings trilogy.
I have watched Sex and the City.
I like Shakespeare.
I love to cook.
I love Michael Jackson.
I love sleeping.
I love to shop.

I miss someone right now.
I own over 100 CDs.
I own over 100 DVDs.
I own and use a library card.
I practice a religion that is not considered mainstream.
I read books for pleasure in my spare time.
I sleep a lot during the day.
I strongly dislike math.
I think Britney Spears is pretty.
I will try ALMOST anything once.
I work at a job that I enjoy.
I would classify myself as ghetto.
I can name all seven dwarfs from Snow White.
I am currently wearing socks.
I am tired.

I am currently waiting for someone.
I lost contact with someone.
I hate Miley Cyrus.
I think Party In The USA is catchy.
I’d date Harry Potter.
I can name all the past presidents of the United States.
I know who was president before George Bush.
I love pickles.
I need the internet to live.
I prefer vanilla over chocolate.
I watched Star Trek.
I watched all six movies of Star Wars.
I own an Xbox.
I think music is life.

Music:

Acceptance. Coldplay. Dave Matthews Band. David Bowie. Foo Fighters.Hellogoodbye. The Killers. James Blunt. Teddy Geiger. Linkin Park. MuseOk GoPanic At The Disco. Peter Bjorn. The Postal Service. Timbaland. Jack Johnson. Norah Jones. Drake. The Fray. The Wreckers. Michael Buble. Beyoncé. Metallica. Massive Attack. Queen. Journey. The Cars. Supertramp. Eurythmics. Sublime. The Red Hot Chili Peppers. Wu-tang Clan. Fergie. Sarah McLachlan. Band of Horses. John Mayer. Jason Mraz. Justin Timberlake. Michael Jackson. Kenny Chesney. Lynyrd Skynyrd. Neil Young.The Beatles. Brad Paisley. Tim McGraw. Taylor Swift. P. Diddy. Jay Z. Lil’ Wayne. Lil’ Jon. Three 6 Mafia. Nelly. Young Joc. T.I. Sean Paul. 50 Cent.Eminem. Eiffel 65. Ace of Base. The Underdog Project. Dream Theater. Santana. Alicia Keys. Incubus. Victor Wooten. Ludacris. Gorillaz. Matchbox 20. Paramore. Say Anything. Taking Back Sunday. Eric Clapton. The Darkness.Weezer. Maroon 5. The Eagles. Jimi Hendrix. Billy Joel. Matt Wertz Reel Big Fish. Anberlin. Mae. Family Force 5. AC/DC. Hootie and the Blowfish. Electric Six. Outkast. R.E.M. The White Stripes. Prince. Mika. Crystal Castles. Britney Spears. Spice Girls. The Gossip. Lady GaGa. Eagles. Nirvana. Smashing Pumpkins. Third Eye Blind. Metro Station. All Time Low. Motion City Soundtrack. The Rocket Summer. The Cab. Tenacious D. Something Corporate. The Moldy Peaches. Macy Gray. Mandy Moore. Plain White T’s. Yeah Yeah Yeahs. My Chemical Romance. Fall Out BoyWe the KingsThe Rolling StonesA Rocket to the MoonAngels & Airwaves. The Beastie Boys. Black Eyed PeasBoys Like Girls. Jonas Brothers. Demi Lovato. Selena Gomez. The Cure. Cobra Starship. Death Cab for Cutie. Katy Perry.Deftones. Team Sleep. Filter. Goo Goo Dolls. Honor Society. Kid Cudi. Five Iron Frenzy. Tally Hall. Gym Class Heroes. Travie McCoy. Mcfly.

Movies (BOLD THE ONES YOU’VE SEEN)

Glory Road. Pride and Prejudice. The Princess Bride. Goonies. Center Stage. Seven.Ocean’s Eleven. Newsies. 300. Robin Hood: Men In TightsLove Actually. Donnie Darko. My Best Friend’s Wedding. Garden State. Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Wedding Crashers. Anchorman. Drop Dead Gorgeous. Elf. Zoolander.Austin Powers. Clueless. Mean Girls. Hairspray. Moulin Rouge. Fight Club. Pulp Fiction. What a girl wants. Kill Bill .Rocky. Thank You For Smoking. Little Miss Sunshine. Requiem for a Dream. The Departed. Dawn of the Dead. Memento. The Lovely Bones17 Again. 8 Mile. Office Space. Snakes on a Plane. Boondock Saints. The Silence of the Lambs. Say Anything. The Devil Wears Prada. Saving Private Ryan. Superbad. The Prestige. Just Friends. Under the Tuscan Sun. Titanic. Steel Magnolias. Saw. Ace VenturaShe’s the Man. Because I Said So. Catch and Release. Music and Lyrics. Spanglish.Stick It. Step Up. The Fast and the Furious. Joyride. Halloween. The Italian Job. Crash. Must Love Dogs. The Last Kiss. Chicago. Harry PotterRush Hour. Breakfast at Tiffany’s. Clerks. Shooter.The Bourne Identity. Meet the Parents. Dirty Dancing. A Christmas Story.Rudy. National Treasure. Sleepless in Seattle. Miss Congeniality. The Science of Sleep. The Matrix.Everything is Illuminated. Good Will Hunting. Bill and Ted’s Excellent Adventure. Empire Records. Phantom of the Opera. District 9. Lord of the RingsClick. Scarface.  The Notebook.


TV (BOLD THE ONES YOU’VE WATCHED MORE THAN A COUPLE OF TIMES)

Saved by the Bell. Grey’s AnatomyMan vs. Wild. ScrubsSouth Park. ER.America’s Next Top Model. Gossip Girl. Sex and the City. Friends.Dawson’s Creek. The Big Bang Theory. Seinfeld. The Office. Lost. Miami IncMade. Arrested Development. That 70’s Show. Family Guy. The Simpsons. Veronica Mars. Project Runway. Bones. Iron Chef. Alias. Pushing Dasies. Gilmore Girls. The Colbert Report. The Daily Show. Mythbusters. Avatar: The Last Airbender. Will and Grace. 24. House. To Catch A Predator. Whistler. Heroes. Aqua Teen Hunger Force. Unsolved Mysteries. 7th Heaven.Everybody Loves Raymond. Boston Legal. Bleach. What I Like About You. Reba. King of Queens. Survivor. The O.C. American Idol. Days of Our Lives. CSI. How I met your mother. Boy Meets World. Law and Order. Numbers. Reno 911I Love New York. Step by Step. Little People Big World.What Not To Wear. My Wife and Kids. Supernatural. Moonlight. Ace of Cakes. White Collar. Nip/Tuck. The Biggest Loser. Beauty and the Geek.Battlestar Galactica. Stargate SG1. The Inferno. Scarred. Wild N Out. Real World. Trinity Blood. Dead Like Me. Whose Line is it Anyway?. Dragon Ball Z. Futurama. Degrassi. Greek. Glee. Secret Life of the American Teenager.The Hills. Laguna Beach. Firefly. Vampire Diaries. Medium.Star Trek. X-files. Cowboy BeBop. Sailor Moon. My Name is Earl. Six Feet Under. Dancing With The Stars.

Yummy

Akon ft. Rick Ross - Give it to 'Em
Fick rätt på det! Yaaay me.

Why is everything with you so compplicated?

När jag tittade dig i ögonen,
trots det du sade...
Jag kände mig hemma.
Nu sitter jag fast,
vad jag än gör,
du hade rätt om mig.
Vad håller jag på med?
Och jag gillar inte att jag inte vet vem som läser detta och vem som inte läser det..
Men vet inte om det spelar någon roll egentligen.

Rihanna - Complicated

Lussebak

Julmusiken går på hög volym där nere, doften av nybakade lussebullar sprids i huset och det lugnar mina nerver. Jag har rätt mycket panik över alla inlämningar, ska försöka göra på P.E sen.

Nej allt är bara väldigt upp och ner för tillfället. På alla sätt och vis. Men jag gillar julen, iallafall. Och jag gillar mina vänner, för vet ni vad? Mina vänner är helt sjukt jävla fantastiska, ni vet vilka ni är bebos. <3

En krigande soldat

Jag önskar mig en kompaktkamera i julklapp. Det är allt.
Systemkameran är så tung och stor ju, man kan inte ha med den om man bara ska träffa kompisar.. Min blogg skulle vara såååå mycket trevligare om jag haft en lite mindre.. Aja, :)

Jag stack in till stan vid tolv-tiden idag och träffade Linnea som var på besök från Göteborg! Hur trevligt som helst! Lite sightseeing i Helsingborg och McDonalds, haha ;D Halv tre träffade jag Alex, åkte hem till honom och hade det lite mysigt. :)

Nu är jag hemma, undviker en fasar läxorna som måste göras imorgon. Suck..
weheartit

"Följ ditt hjärta"..

.. Men om hjärtat inte är helt då? Vilken bit ska man då följa?
Klumpen i magen kommer nog hålla mig vaken. Hej How I met your mother.

Förlåt Freud..

Säger bara tack till galna klasskompisar.. Haha, vet inte vad jag skulle gjort utan er! :D .. Eller ja kanske någontng vettigt som att faktiskt plugga på provet tills imorgon? Ahja.. Too late now.. Haha.

Utkast: Nov. 18, 2010

Ska bli spännande att se när detta kommer upp. Tydligen tycker blogg.se inte om mg och vägrar låta mina inlägg visa sig. Ska jag ta det som ett tecken på att chilla med mina känslor? Men vad ska jag göra liksom, låtsas att jag inte har dem?
Jag vill inte snacka med någon om det, jag vet att jag har vänner som finns för mig, men vad hjälper det när jag själv inte vill? Jag vill bara dra täcket över huvudet och inte vakna på jäkligt länge, men så mycket som vi har i skolan på allt detta som hänt och på allt gammalt som kommer tillbaka så kommer jag knappt ens ha tid att sova känns det som. Jag har panik..
Jag har ingen kontroll på någonting, allt försvinner och den jag vill ska må bäst i världen mår.. sämst.. Jag har taggarna utåt för att slippa dela med av mina tankar, men kan inte sluta tänka. Det är allt jag vill just nu, att ligga och tänka på allt..
Trycker bort folk för att bara få vara själv, för det är så jag fungerar. Skämta och stöta bort folk, mina försvarsmekanismer om man ska blanda in morgodagens psykologiprov..

Några satans bilder fungerar inte att lägga upp heller..

Bara en förklaring

Jag känner mig som en bomb som snart exploderar.
Allt är för mycket.
Och nej ni vet inte vad detta handlar om, inte någon, och så vill jag fortsätta att ha det. Fråga inte för det är någontng jag aldrig kommer kunna dela med mig av, eller, det är mycket, vissa vet  lite av hela grejen men det är så mycket mer.
Faller tillbaka.
Verkligen, ingen fråga om detta för jag kommer bara ignorera det
vill bara n ska veta varför jag kanske verkar som en surkärring these days..

Dagens

Only surrender will help you now

Ny dag, nya tag.

Tänk till innan,

Mentalt utmattad.
Det fnns någonting som alltid går före skolan, och det är vänner som behöver det. Älskar dig mitt hjärta.

Just nu tänker jag för mycket..
Snälla ni, ta hand om era vänner, och ta hand om dem ni inte tycker om.
Det är allt jag ber om nu och jag hoppas jag själv inser detta..

Spärr

Vi har svenska nu, men jag sitter vid skåpen..
En lärare gick nyss förbi, "fan" tänkte jag, jag orkar inte.. "Guarding the lockers? Good, we need a guard!" "Yeah, actually we do.. haha" (Massa lås som blivit uppbrutna). Han tänkte väl inte på att jag skulle kunna skolka, jag förstår inte det själv egentligen. Jag är inte sån. Men jag är tom, tom på ord och tom på känslor. Jag kan bara inte..

Tom på ord

Jag kommer inte sova natt.
Har inte fått mina misstankar bekräftade och jag kanske fått allt fel.. Jag hoppas det, snälla säg att det är så..
Jag har ändrat designen för att få mina tankar på annat.
Jsg tänker för mycket, jag kanske har fel.
Men intalar mig det värsta.. man gör ju det. 
För att det inte ska göra lika ont.
Jag gråter.
Jag kan inte sluta.
Jag vet inte om det stämmer,
Jag vill inte det.
Jag är en hemsk människa..
Förlåt.
Inget är mitt fel, jag vet, jag vet..
Men jag känner mig skyldig.
Och just nu vll jag sitta och krama min bästa vän,
men jag kan inte, och det avskyr jag mig själv för..
jag har skrivit det till dig överallt, men snälla ring så fort du orkar.
Jag älskar dig så mycket och jag vill finnas där för dig..
Jag känner mig som en hopplös vän.
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/comments.js"></script>
<link rel="Shortcut Icon" href="https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903434/images/2010/bunny__3_by_xshiroi_nekox_100421886.png" />
<style type="text/css">body, a, a:hover {cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/games/gam-8/gam756.cur), progress;}</style><a href="http://www.cursors-4u.com/" target="_blank" title="Cursors"></a>
<script LANGUAGE="JavaScript">
<!--
// This is the implementation of SimpleSwap
// by Jehiah Czebotar
// Version 1.1 - June 10, 2005
// Distributed under Creative Commons
//
// Include this script on your page
// then make image rollovers simple like:
// <img src="/images/ss_img.gif" oversrc="/images/ss_img_over.gif">
//
// http://jehiah.com/archive/simple-swap
//
function SimpleSwap(el,which){
el.src=el.getAttribute(which || "origsrc");
}
function SimpleSwapSetup(){
var x = document.getElementsByTagName("img");
for (var i=0;i<x.length;i++){
var oversrc = x[i].getAttribute("oversrc");
if (!oversrc) continue;
// preload image
// comment the next two lines to disable image pre-loading
x[i].oversrc_img = new Image();
x[i].oversrc_img.src=oversrc;
// set event handlers
x[i].onmouseover = new Function("SimpleSwap(this,'oversrc');");
x[i].onmouseout = new Function("SimpleSwap(this);");
// save original src
x[i].setAttribute("origsrc",x[i].src);
}
}
var PreSimpleSwapOnload =(window.onload)? window.onload : function(){};
window.onload = function(){PreSimpleSwapOnload(); SimpleSwapSetup();}
//-->
</script>
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="header">
</div>
<div id="content">
<tag:entry>
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div>${EntryBody}</div>
<div>
<i> ${EntryDate}  | ${EntryTime}</i>
<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a> |
<i>${EntryCommentCount} Kommentarer</i>
<br /><br />
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
</tag:entry>
<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->
<tag:if test="${Comments == 1}">
<a name="comment"></a>
<div>Kommentarer </div>
<tag:commentlist>
<div>
Postat av: ${CommentAuthor}
</div>
<p>${CommentText}</p>
<div>
${CommentDate} @ ${CommentTime}
<!-- If comment author has written her / his e-mail address -->
<tag:if test="${CommentAuthorEmail != ''}">
<br />E-postadress: <a href="mailto:${CommentAuthorEmail}">${CommentAuthorEmail}</a>
</tag:if>
<!-- If comment author has written her / his URL -->
<tag:if test="${CommentAuthorURL != ''}">
<br />URL: <a href="${CommentAuthorURL}">${CommentAuthorURL}</a>
</tag:if>
</div>
</tag:commentlist>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
<br />
<strong>Kommentera inlägget här:</strong> <br /> <br />
Namn: <br />
<input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<input name="remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" id="remember" /> Kom ihåg mig?<br />
<br />
E-postadress: (publiceras ej)<br />
<input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<br />
URL/Bloggadress: <br />
<input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="42" maxlength="255" />
<br />
Kommentar: <br />
<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>
<br />
<input type="submit" name="submit" value="Skicka kommentar" />
</form>
</tag:if>
<a name="trackback"></a>
<div>Trackback</div>
<tag:if test="${Trackbacks == 1}">
<div>
Trackback-URL för detta inlägg: <br />
${TrackbackEntryURL}
</div>
</tag:if>
<tag:trackbacklist>
<div>
${TrackbackTitle}
</div>
<p>${TrackbackExcerpt}...</p>
<div>
<a href="${TrackbackURL}" title="${TrackbackBlog} - ${TrackbackTitle}">${TrackbackBlog}</a>
<br />
${TrackbackDate} @ ${TrackbackTime}
</div>
</tag:trackbacklist>
</div>
<div id="side">
<div>
<ul>
<li><a href="index.html" title="Gå till startsidan"><strong>Till bloggens startsida</strong></a></li>
</ul>
<img src="http://saik.webblogg.se/newstuff/images/2010/180_117502922.png">
<div>Om mig</div></br>
<ul>Hej! Bloggen du har hamnat på skrivs av en <strong><font color="#969595">94:a</font></strong> vid namn <strong><font color="#969595">Linn</font></strong>. Jag är alltså 16 år och efter sommarlovet börjar jag första året på gymnasiet, <strong><font color="#969595">IB-linjen</font></strong>. <br/><br/>
<strong><font color="#969595">I bloggen</font></strong> delar jag med mig av min vardag, foton, musik och mycket mer! Det är en varierad blogg eftersom jag är en varierande person, om man nu kan säga så.<br/>
Hoppas du trivs här! <br/><br/>
<a title="saik on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/426768/saik/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://saik.webblogg.se/newstuff/images/2010/black-blogl_117503528.png"/></a></ul>
<div>Kategorier</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div>Arkiv</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>
<div>
<a href="index.rss" title="RSS"><img src="http://static.blogg.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /></a>
</div>
</div>
</div>
<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />
</body>
</html>

snälla säg att jag missförstår allt

Det var längesen jag kände den här kylan

I'm a school girl..

Chiiiiilll

HAHAH, måste berätta detta! 
Vi hade inte engelska idag för vår lärare skulle till doktorn = vi skulle börja 11.45 med biology. Men vår biology-lärare är sjuk så vi har inte biology = vi skulle börja matten ca. 12.50, men matteläraren är inte heller här, så vi har ENDAST P.E, (idrott) typ 14.10.. HAHAH. Sick. Beep-test... yay..

THUMBS UP!

Flingor tack

Så sant.

Anyways. Kan inte somna. Allt jag tänker på är flingor men är för mörkrädd för att hämta. Driver mig till vansinne, jisses. Haha.

Kiss my eyes and lay me to sleep

Ingen lyssnar egentlgen men äsch. Jag har knarkat denna låten idag, AFI-Prelude 12/21

-

Jag känner mig nerbruten, som att någon lossat upp alla skruvar som gör mig till en och plockat isär mig. Delad, kluven, halv, otilräcklig, borttappad, nertrampad, glömd. Att en person kan göra så mycket skada.

It's turning me black and blue

Jag fryser om mina fötter.
Det är kallt. Mitt rum är stökigt. Jag måste läsa typ 50 sidor i Dandelion Wine, skulle vara bra om jag läste 50 i ondskan också. Och så behöver jag städa. Vill träffa Alex men hinner nog inte direkt. :/
Hm, min dag är nog redan rätt förutbestämd. Strumpor, plugg och städ.. Börjar städa. CIAOOOO!

Två bilder på mig som jag faktiskt tycker är söta. Haha. Typ de enda bilderna på mig jag faktskt gillar. :) Älskar håret på andra bilden..

My hearts on an auction, It goes out to the highest bid

God mooooooorgon!
Jag är rätt stolt över mig själv, har nämligen kommit igång med våran P.E assignment, okej har bara typ 143 ord, MEEEN! Den ska in om två veckor så jag är duktg som kommit igång. Ville inte göra för mycket för har inte kriterierna eller själva uppgiften här, så.. Men vi har så mycket  inlämningar känns det som och denna och Humanities ska ju in på nästan samma gång så måste iallafall ha börjat, det som är svårast ju.. Att komma igång. Ja ja! Nog om skolan. 

Vet inte hur min dag ser ut faktiskt, skulle in till Alex kanske men han sover nog fortfarande, sen kommer jag behöva en tmme typ till att bli klar sen en timme till bussen.. Så vet inte riktgt om det blir av eller ej, men vi får se! Annars kommer jag väl skriva mer på P.E iallafall, och hoppas jag gör rätt ;P
Lagom random.. Våldtar en nalle... Hm.

Kom så målar v stan röd och blå..

Jag kommer ihåg är denna låten var ny.. Jisses vad dålig jag tyckte den var. Är inte mycket för fotboll men sjääääälvklart håller jag på HIF! Hemmalag ju, sen att jag inte tittar på fotboll ja det är en annan sak.. Lite moral får man allt ha. Nu älskar jag låten iallafall, sjukt mysig, och så jäkla sann! Var bara tvungen att lägga upp den när jag såg den på Amandas blogg.

Hey, listen to what we're not saying..

Hej bloggiiisheen!
Okej min uppdaterng är SÄMST! Jag vet. Men vll ni höra hur mycket läxor jag gjort idag? Nej det vill ni nog inte.. Är inte klar ännu heller, men har fått en hel del undanstökat iallfall. Dock bara läxor, inte inlämningar och så..

Iallafall! V kollade ju på Paranormal Activty 2 igår, jag har inte sett ettan så jag hängde väl inte riktigt med.. Iallafall så förväntade jag mig att den skulle vara riktigt jävla läskig... Fast det var den inte. Kanske för att Alex höll om mg under hela filmen?

Det var nog tre tillfällen då jag hoppade till, i cirka en minut var jag Rädd. Resten väntade man bara på att någonting skulle hända, men icke :P Men jag var lite smårädd när jag kom hem mitt i natten måste jag erkänna, min fantas är ju reda rätt så vild när det kommer till spöken och grejer.

Tror ni på spöken?
Jag gör..

via knightcat

Paranormal activity 2

Wihooooooo! Tur jag sitter med min lille pojkvän annars hade jag nog aldrig utsatt mig för en skräckfilm... Och jag som dessutom redan är mörkrädd? Hujeda mig..

Drömhår!

As history gets lost, and as I took that final breath I felt alive

Gjort hälften av matten som ska lämnas in på torsdag, och vad tog det nu? En timme typ? Hjälp.. Då ska jag hinna med både matte, kemi och biologi när jag kommer hem imorgon.. Aa men det kör vi på! Haha, usch och fy. :)
I övrgt hade jag progress talk idag, och det gick så bra att jag fick en kram av mamma innan. "Tur att någon  den här familjen är duktig i skolan" Hihi. Ja, så nu blir det skärpning, ska organisera mig så jag hinner med allt och slipper ha ångest.. Plugghelg med Julia nu då? Jajjemen det kör vi på!

Nu efter att ha pluggat ikapp i svenskan och räknat så mycket matte förtjänar jag lite sömn, så godnatt.

Så kul har jag haft idag

Köpt mappar! ;o

Bara smakar på ordet..

Jag har pojkvän..
Ojdå.
<3

Jag finner inga ord

Ditt jävla svin.

It's a small crime and I've got no excuse..

OHHH EM GEE..
Hade glömt min engelskbok efter en lektion och vår lärare var jättesnäll idag! Det var helt sick.. Hehe. (om någon kommer ihåg mina panik-inlägg för att den var borta? hehe..)

Anywaaayys! Efter skolan stack jag, Corre, Alison och Russell till knutan och käkade på McD, sen kom Alex en snabbis också innan han skulle pierca sig. Treeevligt! Hihi.

Nu väntar jag på hamburgare sen blir det nog lite plugg.
Att klaga kommer man ingenstans med, och tro mig, någonstans ska jag.

Dagens outfits

Godnatt.

I try to run but I don’t wanna ever leave til the walls are goin’ up in smoke with all our memories

Säger ju det. Måste börja gymma snart.. Men vart finns tiden? Suck..

Ojdå

Jag njuter av din smärta.
Är jag störd?

HAHAHA. What I have to tell you î 
Men nä. Du får inte mer uppmärksamhet av mig nu.
Någonsin.

Even angels have their wicked schemes and you take death to new extremes

"Det är sjukt jobbigt att låtsas som att ett skoskav inte existerar"
Är inte detta den bästa liknelsen ni hört? Blev lite förvånad över mig själv.
HEHE.

Aaa men igår då! Åkte in till stan och fikade med Alex =) Supermysigt! Sen åkte jag till Viken och träffade min fina Julia, vi var uppe till ... ja, imorse. Och sömn? Vad är det?! Haha, nej men typ 4 timmar blev det väl. Hihi.. Mycket dramatisk natt om man säger så, men rätt underhållande! Skit i Gossip Girl, stick till Julia! ;) Nej fyyy. Så trött på all drama.

Idag kom jag hem vid två-tiden för mormor och farmor kom på middag! Mamma hade gjort en SÅÅÅ god efterrätt, men jag har verkligen ätit för mycket sån skitmat på senaste tiden känner jag. Kladdkakor hit och kladdkakor dit. Och nu vill jag inte cykla på mornarna? Ja ja, dröm på va ;). Haha! 

Nu har jag bara skol-ångest. 
PUSS.

Precis så är det ska du veta. Skillnaden är bara att jag bryr mig inte mer.
I found someone better.. :)

Be careful what you wish for 'cause you just might get it

Have you forgotten?

via tumblr


Hårprobleeeem


Bild sen förra vintern.

Jistanes säger jag bara. Inte hållit mig till en hårfärg så här länge på åratal. Har varit blond sedan... ja februari tusan i det? Trivs inte ens i det haha.. Trivs nog bäst i mörkt.. Men orkar jag det? I sommar kommer jag trots allt vilja bli blond igen. Suck. Får hålla mig till ljusbrunt, och det blir inte förrän efter löshåret åkt ur, så får hålla mig ett tag.. LÄNGTAAAAR tusan i det.

Keeping company with this disaster

Känner mig rätt nere just nu.
Min älskade fina vovve på tio år har haltat på senaste tiden, och ena klon var lös, så hon fick åka till veterinären för hon skulle ta bort klon. Det visade sig att hela.. alltså vad säger man? "tass-tå-grejen" var infekterad och det var helt dött innuti. Allt där var bara dött, de fick ta bort allt. Hon ligger där nere och kvider för hon har så ont, värktabletten har inte börjat verka ännu..
Min fina lilla flicka, inte börjar du väl bli gammal?♥..
Fan.

And it's sick that all these battles are what keeps me satisfied


Fucking underbar.

Just nu sitter jag med Cornelia och har det allmänt trevligt Snackat om allt mellan himmel och jord.. Och vet ni?
Imorgon ska jag på date. Hihi. Hur gulligt?

Klart man tar foto när man ligger på golvet? Duh..

Idag har jag varit sååå duktig!
Jag har dammsugit där nere, diskat, tvättat 2 rundor tvätt, varit ute med vovven, städat rummet och kommit igång med en inlämning! Ja okej har 73 ord typ. På svenska. Meeeen... En start iallfall?! Hehe.

Dessutom gjort ett stort beslut som gör att jag går runt och ler och fnittrar för mig själv.. Jag som alltid undrat hur det skulle kännas.. Och det känns fantastiskt. Känner mig som en liten flicka, hihi..

This is my little secret, my desire for tonight

Idag har jag varit duktig och hjälpt till en massa hemma. Men.. Plugget återstår, jobbiga delen är väl att JAG FATTAR INTEEE... Haha. :) And also, I've made up my mind.
I think I'm happy, inga mer emo-inlägg på ett tag nu alltså. ♥

If only words could describe this

Suuuck, är jättetrött!
Varit duktig och tvättat kläder och diskat redan, lovat mamma att gå ut med en hund också för det är bara jag och min bror (som kommer sova hela dagen) som är hemma. MEEEEN, det är några jävla byggarbetare som har en fet grävskopa som täcker hela vägen och Qalle är liiiivrädd för bara dammsugaren så måste vänta på att den ska tömma släpet.. Such a drag, men men.

You can catch me, don't you run

Jag känner mig nästan som i en typisk tonårsfilm.
Sitter med min nalle i mitt rosa Victoria's Secret-nattlinne med laptopen mitt i natten i min säng med en vacker låt i bakgrunden. Känner mig så där flickig som man bara kan vara i en amerikansk kärleksblaska..

Jag är förvirrad, det måste jag medge, men det kanske kan bli någonting ändå? Man lever ju bara en gång, ellerhur?

Dagens

Musiiiiic

God morgon blogiiizzen! (jadå fullt seriös!)
Försöker ladda ner låtar på iPoden,för det krånglade så mycket igår.. Det behövs verkligen ny musik i den lille lådan nu, trött på allt jag har typ.. leta massa ny musik igår desutom så. "Fick" några låtar av Alison och några av Alex T, så det är najjzzz. Hehe.
Senare idag ska jag till Helsingborg också, träffa Alison och dubbelAlex-arna! Hihi.. Nää men det blir trevligt! Kommer hem rätt sent tror jag.. Så uppdateringen är nog ingenting att hurra över, men men.

Bring me the Horizon - It never endsBring me the Horizon - Crucify meCinderella's Revenge - If only words could describe this
(Alex T's tips, den är skitmysig)Escape the Fate - Reverse this Curse
(+ massa andra EtF, helt glomt bort dem tills igår.. nostalgi på hög nivå)Blessthefall - Higina
(Thaaank you Alison! :D)


A Skylit Drive - Those cannons could sink a ship

Hahah, en massa mer men nu orkar jag inte fler.. Det är några av de som läggs till i min iPod nu iaf!

Good enough?

Jobbig känsla. Jag avskyr att ha press på mig..

There is a hell, believe me I've seen it, there is a Heaven, let's keep it a secret.

Jag borde nog lära mig innebörden av självrespekt..

Hihi, söt bild på mig & Alison! :D

Bring me the Horizon - Crucify Me. Så jävla underbar låt.

I am here to stay

Blixt är inte bra när man fotar en bild, men men.

Städ-eftermiddag

Go'eftermiddag på er! Just nu städar jag för fullt, hehe. Trist men nödvändigt!

Bild på mig och Julia från Gbg! Miss you sweetie. Kolla hennes hååår... Så avundsjuk. Tur vi inte sov i samma rum Julia, skulle klippt av de ;) Hihi.

My tired heart is beating so slow

Jag tror jag är störd.
Eller är det resten av världen som är störd?
Vad är det för ögon jag ser igenom.. 
Jag tror det finns många som kan sympatisera, men kan någon förstå?.
&& Nej det är ingen som vet vad jag snackar om.
Ingen. 
Utom jag, som har en aning.

Världens finaste låt. Amanda Seyfried - Little House

Isabelles hår

Idag hade jag Äntligen tid att läsa lite bloggar som jag fått lägga åt sidan den senaste tiden. En av dem var Isabelle Strömberg's blogg.. Egentligen är den väldigt tråkig, men hon är ju så söt. Såg att hon färgat håret, och det är ju fan precis den färgen jag vill ha! Riktigt fint.
Haha, jag har en hel mapp på datorn som heter "HÅR".. Med en massa bilder på hår jag vill ha, haha!

Right now I feel invisible to you like I'm not realVänta för alltid.
För mina känslor för dig nu de är inte lika riktiga
för bara du mår bra är jag glad, det är det viktiga

Det är nog så det känns nu. Det läker ju alltid tillslut. Jag är inte ens sur längre.
Du ville väl inte ha mig i ditt liv och isåfall är det ju ingenting jag kan vara sur över? Mitt eget fel, för att jag är som jag är. Det är den känslan av tomhet som finns kvar, och enda gången det gör ont är de gångerna jag ser att du ser rakt igenom mig, som att jag inte ens finns. För finns man för en person om den inte ser en? Eller är jag bara luft för dig?
Och när du ger mina vänner uppmärksamhet. Det gör ont. Men det finns ju ingenting jag kan göra åt det, aldrig jag skulle försöka förbjuda någon att vara vän med någon, det är bara idiotiskt..
Och det som gör mest ont, det är väl att du faktiskt lyckats få mig att tro, att det är mitt fel.
För det är så det känns.

Men det är okej, jag mår bra. I'm moving on, och jag menar det, jag rör mig framåt istället för att vänta, kanske det till och med finns någon annan nu?
So this is my good bye..

[Det sista jag kommer skriva om dig, är nu skrivet.]

Mjaooow

Det är kul när man vaknar av : Ditt 30-dagars prisavtal är nu slut.. blah blah".. Så nu har jag varken pengar på mobilen eller gratis sms. Underbart. 

Annars? Försöker komma igång med en inlämning vi har i NO.. Får se hur det går HEHE.

I like you guys