Dag 01: Presentera dig själv

Detta måste vara den tråkigaste!

Hmmm.. Jag pallar inte rada upp hela mitt liv så kortar ner till det jag själv skulle vilja veta antar jag. Jag föddes 25 mars 1994 i Helsingborg, 3 dagar senare föddes min andra halva Julia och det är min allra bästa vän sedan dagen vi möttes. Vilket var ungefär samma dag som hon föddes om man säger så.. Vet att du läser detta hjärtat, älskar dig mer än ord kan förklara. 

Jag har haft mina svackor i livet, precis som alla andra, de senaste 3 åren har bara varit otroligt störda.. Jag har blivit starkare som person, eller jag tror jag har det? Egentligen känner jag mig nog lika liten som alltid, men ja ja.

Jag har svårt att lita på männsikor, jag stöter bort de som vet för mycket om mig.. Så om ni känner att jag håller någon på avstånd kan det vara för att jag inte vill riskera att bli av med den..

Jag är riktigt jäkla mörkrädd.. Helt ceeepe! Speciellt efter Paranormal Activity 2.. Inte läskig som film, men efteråt.. FIII FAN.. Och kul dessutom att det hände en massa när lamporna var tända! Hur ska jag nu kunna känna mig trygg? Fan, paranoid är förnamnet hehe..

Jag är en sommarmänniska som verkligen inte mår bra av vintermörkret, så Sverige känns ju toppen, absolut, hm.. Nää alltså detta är cepesvårt. Vad vill man veta? Ärligt tror jag inte någon läser detta hahahahah. Skumt ändå.. Jag som är så intressant?! Jaja..

Hmm.. Min förebild är min bror, fast det vet han inte. Men så är det. Jag älskar te och jag missbrukar tuggummi och jag avskyr plugg men valde IB. Hur jävla pantad kan man vara? Fast jag ångrar mig inte. Har lite panik bara. Men det funkar. 

Annars? Ja juste, måste ju nämna även att jag mött två andra små tösabitar som är otroligt viktiga för mig! Lilla fina Alison, och söta Cornelia! Ni vet inte vad ni betyder!

Annars är jag bara precis som alla andra tonårstjejer med för mycket att tänka på, för lite hjärna att tänka med och för korkad för att e konsekvenser av våra handlingar vilket slutar med att man sitter och skriver sånt här skit i stället för att ta vara på tiden man har.

Tjohej.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur svårt är IB? Har funderat på det men jag HATAR att plugga...

2010-11-23 @ 16:54:01
Postat av: Julia - din andra halva

älskling.. föddes faktiskt 3 dagar efter dig! (aa)

och bara så att du vet, så är du världens mest underbara människa. utan tvekan!

om du någon gång försvinner från mig.. försvinner jag från världen.

du är något av det bästa mina ögon skådat.

kan bara ge dig ett evigt tack! du är awesome! <3

2010-11-23 @ 21:18:29
Postat av: L i n n [ S A I K ]

ÄLSKLIIING gud jag vet! :|

skrev fel herregud, hemsk jag känner mig nu! du vet att jag vet.. -.- <3

älskar dig vännen<3

2010-11-23 @ 22:30:29
URL: http://saik.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback