Dag 07: Min bästa vän

Julia Axelsson. Så stavas "bästa vän för alltid".

Vet du vad som är sjukt ändå? Vi sepererades när vi var 3 år gamla. TRE ÅR. Tänk att vi ändå, som små treåringar lyckades hålla kontakten trots att våra föräldrar slutade göra det. Vi träffades typ 2 gånger om året, och höll bara kontakten över internet när vi blev gamla nog för det, tills nu.
Jag är så jävla glad att vi fått mycket bättre kontakt med varandra igen, det är sjukt så tacksam jag är över det. För hur många kan säga att de haft en bästa vän genom hela livet, från, ja nästan dagen de föddes och visst ska vi hålla det till våra sista andetag?
För utan dig finns inte jag, så stor del av mig är du. När du är sårad och mår dåligt, hjärtat jag lovar, jag vill göra allt för att få dig må bättre. Hur bra jag är på det kan ju diskuteras men tro mig att jag gör så gott jag kan. I vått och torrt.
Vår vänskap är så mycket djupare än folk anar, det är på en helt annan nivå. Att vi lyckats hålla kontakten genom alla dessa år. att vi kämpade för att inte glida isär, ja vi vet ju båda hur mycket "ödet" varit emot oss. J+L, som ristat i himlen. Det finns inget annat.
Vi har så mycket minnen tillsammans som ALDRIG kommer försvinna! Kommer du ihåg när vi rutchade ner från taket på din gamla skola? Eller när vi tränade inför julivallen? Du vet på din gamla skolas höjdhopps"bana".. "Hoppa upp till Zafir och Carmen!" Eller den vintern du gjorde flickisar i snödrivorna och sen gick vi in och åt chokladröra och kollade film och hade det mysigt. Och när du lärde mig göra maskroskransar till hästarna! Haha.. Sorglösa tider helt enkelt. Det är vi det. Ingen drama mellan oss, bara runt omkring. 

Jag älskar dig så jävla mycket, och ingen text kommer någonsin kunna beskriva det vi har, men här har vi ett försök iallafall. Ta det till hjärtat vännen. I love you. 
Och hallå... Vi måste ta bilder på oss! Jag har typ 3 stycken bara?!
Kommentarer
Postat av: Julia

vet verkligen inte vad jag ska skriva.. tycker också det är helt otroligt att vi än idag står där vi faktiskt står. tillsammans. herregud. är så sinnessjukt glad för att jag har dig,och jag lovar att så länge du vill, så är jag din. bara din bästa vän. för all evig framtid. det är så jag vill ha det. åååh, så sur för att jag inte varit inne tidigare och läst. nu när huvudet knappt hänger med ska jag ge mig på att kommentera.. du får ursäkta om det blir rörigt och konstigt. men måste säga att DU är vad "bästa vän" innebär, du fyller alla kriterier och punkter från början till slut.och självklart kommer jag ihåg alla minnen, sånt glömmer man inte!och ja, självklart ska vi se till att fixa fler minnen på bild. det behövs!hur, var eller när kvittar, du är alltid viktigast. behöver du mig så finns jag för dig! glöm aldrig det! åter igen...

Jag Älskar Dig! <3

2010-11-28 @ 23:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback