Sanningen är att det gör ont

Lite ur en text jag skrev för någon månad sen.

It's not like I haven't been through this before
I just wish I'd been something else for you
than just an eyesore
But it's ok, you just played with my heart
Just take it, you were born to break it apart
It's ok, you just played with my heart
It wasn't serious from the start
Its ok, you just played with my heart
You became my world, thats all
Nothing serious, nothing at all
.

Vad händer med mig egentligen? Varför drar precis allt ner mig just nu? Allt spelas på repeat och jag vill bara trycka på paus, eller ännu hellre spola framåt. Men vad jag än gör, dras jag tillbaka till det jag vill glömma.

Precis när allt blev bra, så lyckas jag förstöra det ändå. Och sanningen är att det skulle vara okej, om jag bara vetat vad jag gjort.

I'm falling to pieces

Förlåt för alla cambilder, men hinner inte göra något vettigare inlägg.. Ska strax ta cykeln till bussen, sedan är det skola tills klockan halv fem.. Kul värre? Haha.
Kör på mittbena, vilket jag garanterat kommer ångra, men men!

TI-84 Plus <3

TJOHALLÅ.
Mått piss i skolan idag, sista timmen var värst, trodde jag skulle dö av smärta i magen och huvudet, sen var bussen så full att jag fick stå i 30 minuter och dessutom med laptop och en massa böcker (tog med böcker för alla lektioner imorgon ifall att jag skulle stanna hemma). Avled lite.. Tror det beror på att jag sover så dåligt, har inte haft sömnproblem på nästan en månad nu så det var väl dags igen. Blir ingen kick-off för mig nu, när jag precis bestämt mig för att gå, ja då började jag bli kass. Tjoho..

Istället lär jag mig hur man använder miniräknaren som vi måste ha, har lånat min brors som har exakt en sådan då de är slut på NetOnNet för tillfället.
Jag har inte varit så här lycklig över någonting med matte någonsin, den är UNDERBAR!! Man kan ju göra ALLT. Haha! 
Vi kommer dessutom få ha den på prov, även i D.P. tror jag så länge man har studies  (A-C matte) och inte Standard (A-E) eller Higher level (A-E + haha).. STUDY MATH/Maths studies (??) FTW!

Nu hoppas jag att alla mina fina vänner har det kul ikväll. Önskar jag kunnat komma. :(

Nämen, mittbena?

Det här med att vara blond

Jag har funderat lite. (wow?)
Kanske är det som så att Freja har rätt i det hon säger? "Blondiner är dumma för de bleker ju bort sina hjärnceller!"
På fotbollen idag skulle vår idrottslärare förklara vad vi skulle göra, "Jag fattar inte, kan du ta det igen?" Blev min reaktion. Vi skulle göra fintar, "Va? Såg inte! Visa långsammare?"
Sen skulle vi göra en ny sak, han förklarade. Jag fattade inte. Han förklarade igen. Jag förstod inte. Han tog en från varje lag och visade hur man skulle göra, hahahha. Då stod de och sa att det stämmer som man säger, blondiner är korkade!
Förlåt alla blondiner alltså, jag får ryktet att bli sant.. MEN, det gör ju livet roligare? "Blondes have more fun!"

Men det är faktiskt så. Jag är sjukt trögfattad, men när jag väl förstår, då jävlar! Men det kan ta ett tag.. haha.

På tal om inget:
-studdedheats.

Nog inte min dag idag

Blev ingen sömn på hela natten.. Great much?
Dagen börjar med idrott, sedan matte, sedan lunch och sen hela eftermiddagen.
Egentligen är måndagar rätt chill, men ämnena vi har är inte speciellt kul.. Speciellt inte om man inte sovit på hela natten! 
& Jag hör hur det blåser ute, har säkert motvind.. MY DAY! :P
Pia Miller
by Darren McDonald

Can't get my hopes up

Har försökt sova sedan klockan elva, men har inte fåt en blund.. Superjobbigt.
Ska sätta på ett avsnitt av How I met your Mother och hoppas det går efter det. Men då är det knappt lönt längre.
Söta Steffi & jag i förra veckan.

Perfektion

Hade nästan glömt bort A&F tills igår när Genc skickade länkar till saker han funderade på att köpa..
Hade lääätt köpt en del därifrån nu om det intevore för att frakten är på typ lika mycket som det man köper för. Haha. Ångrar att jag inte köpte någontingg därifrån när jag var i Usa.. Kommer ju dröja ett par år innan jag är där igen.

För övrigt vaknade jag halv två idag, senare än vad jag någonsin vaknade under sommarlovet. Sov i drygt 12 timmar alltså, och vaknade inte ens utvilad ör jag drömde en mardröm.. Går inte förklara den, men under hela jäkla drömmen trodde jag att jag skulle dö, haha. 

Nu ska jag fortsätta att städa på mitt rum, sedan blir det till att träna på "The five kingdoms" i biologin, för vår lärare sa att vi kanske skulle ha förhör på det. Hm..
Ouftiten är perfeeeekt! Och modellen är gorgeous.

Abercrombie&Fitch

Finner inga ord.. Mums?

2 bilder

Bild från igår. Alison som skiner upp det gråa vädret!

Imorse hemma hos fina Cornelia. Jag satte mig vid bordet och fick en chock när jag upptäckte speglen mittemot, haha! Tog fler bilder på huset men de gjorde inte huset rättvisa så..

@ Cornelia's place

Alison sjunger på bjällerklang och klingar med sina armband som låter som bjällror. Kanske var det glöggen som införde julen lite tidigare? Eller så är hon kanske bara lite lagom galen :D. Corre ligger fortfarande och drar sig och här sitter jag och nördar mig.

Det blev hur mysigt och kul som helst, Corres hus är ju heeeeelt underbart, skulle lätt kunna flytta in här, hehe.


This is me

... Jag har koncentrationssvårigheter.
Jag kan inte koppla bort andra saker. T.ex. om jag sitter och läser kan jag inte koppla bort att andra sitter och snackar, jag måste alltid ha det helt tyst när jag ska koncentrera mig, annars blir jag bara irriterad. (instrumental musik går bra, dock)

... Jag är någon du kan lita på.
Jag har inte alltid varit det, hur hemskt det än låter (vem har det alltid?), men man växer upp, ellerhur? Jag har lärt mig att om man måste skaffa vänner genom att snacka om andra, vad är det för vänner att ha? Berättar du någonting till mig av tillit, då kan du vara säker på att det stannar hos mig, även om vi blir ovänner. (Om du inte gör någonting förjävligt mot mig/mina vänner). 

... Jag tycker inte om när andra ser när jag springer/joggar.
Det är min mellanstadielärares fel, en gång i typ fyran eller femman på ett utvecklingssamtal sade hon "Man skulle spelat in dig när du springer Linn. Det ser så roligt ut!" ... Haha, hon förstörde verkligen in springkarriär där. Jag tänker verkligen på det varje gång jag joggar, jag menar, om jag gör fel, hur gör man?! Haha.

... Jag avskyr folk som måste påpeka hur speciella de är.
"Nä, jag lyssnar bara på punk för jag är punkare. Kan inte handla på Gina Tricot för punkare gör inte det. Och fy, står inte ut med Britney, lyssnar ju bara på Sex Pistols och sånt. Och skulle aldrig kunna vara platina blond.. så fjortis". Självklart var detta bara exempel, haha. Men ni hajar grejen? Det är så irriterande. Vem vill följa en stil? Stilen ska ju följa dig. 

Faktum är att jag tror hur många som helst stämplar mig som fjortis. Jag är extremt blond, gillar att ha nude läppar, jag gillar markerade ögon. Är man fjortis för att man tänker på hur man ser ut? Men om det är åsikten man har om mig så fine. Då känner ni inte mig, känner ni inte mig så skiter jag i vilken åsikt ni har, haha. För fjortis enligt mig handlar om betéende. Ni vet, jobbiga, skrikiga, överdrivna personer som måste ha uppmärksamhet och som inte kan ha kul utan alkohol. Ni hajar vad jag menar?

... Min största fobi är att vara ensam.
Menar såklart inte typ ensam hemma eller så, utan.. Ensam.


... Jag avskyr falska människor. Behöver jag förklara?

... Jag är så otroligt jävla tacksam över att ha min bror. Jag har två stycken, men bara en jag är så tacksam över. Så många gånger han kunnat försvinna.. Jag är en hemsk syster som knappt berättar hur mycket det betyder att han finns, han läser inte ens detta, men ändå. Utan honom vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Äntligen tränat!

Har inte haft tid att träna typ sen skolan började, har inte haft tid eller ork.
Men denna dagen var helt enkelt lite föör onyttig för att låta bli, så har kört 45 minuter på crosstrainern. Snacka om att det krävs viljestyrka när man blir trött och seg, då blir det ju trist! Men samtidigt så skönt. 
Nu ska jag ta en iskall dusch för svetten rinner, och det ville ni nog inte veta, men det är faktiskt jävligt nice just nu. Haha. Känner mig lagom duktig. :)

Outfit, 23/9

Don't talk, don't say nothing. I'm tired of lies.

Jag vet inte..
Det suger när man faktiskt försöker, och sen inser man att man bara blev testad.
Jag var väl inte bra nog?
Men sure. At least now I know what you're like..

Varför ska någonting så simpelt vara så svårt?

Så här roar jag mig på bussen. Funderar på de andra passagerarnas liv.
Den tanken jag tänker på mest är, personen jag tittar på, undrar om någon saknar honom eller henne. Tänk att man tittar på någon som är saknad? Åh så svårt att förklara.. Att se någon som betyder världen för någon annan, att jag då ser den personen som inte betyder ett dugg för mig.. Haha. Orkar inte. God natt.

Efter skolan-shopping

Efter skolan skulle jag in till stan (ja okej, shopping-gatan till er som insisterar på att hela Hbg är stan, hehe) för att köpa just vad ni ser på bilden. Byron åkte till Knutpunkten samtidigt för han skulle med tåget, vilket gick om en kvart, så vi gick till McDonalds så länge och drack milkshake. Det var gott. Hejdå.

Dagens, 21/9

I want to be a weightless bird

Mina ben gör ont på grund av sömnbrist, min höft gör ont för det dumma blöta gräset (halkade i min skoningslösa jakt på en freesbie, hehe), mitt huvud värker av matte jag inte förstår (gav upp, måste ta ett snack med vår lärare. Hon var rätt korkad måste jag säga), kan knappt skriva på svenska för jag har precis tränat på franskan och skriver på engelska på facebook, det är ju jätterörigt.

Men inte ska jag sitta här och ösa all skit på er inte. Men kan inte bjussa på någon ny kul bild för datormusen på den stationära fungerar inte och på den bärbara.. ja, dessa skoldatorer alltså. Går ju knappt ens att komma in på internet! Haha. Nämen! Nu klagar jag ju igen, förlåt!
Ville mest visa att jag lever, ifall ni skulle tvivla. Lätt att drunkna av kunskap i den kretsen jag hänger i. ;) Haha.

Old fashion

Så jobbig det är när man inte vet vad man tycker!
Rotade fram en klänning/tunika ur garderoben som är rätt nice.. Men den här rätt vida armar från armbåden och ner och modellen i sig är väldigt gammeldags. Vet inte om jag vill gå utanför dörren i den, men ändå.. Den är ju rätt fin väl? Svårt att få med på bild, det är så mörkt.. Kanske tar en ny bild i eftermiddag, om jag har tid. Men ni ser ett tappert försök på bilden till en avritning av ärmarna hahah.EDIT: JAG HATAR IDROTT JAG HATAR IDROTT JAG HATAR IDROTT JAG HATAR IDROTT JAG HATAR IDROTT!!!!!!!! VARFÖR I HELVETE SKA VI HA ETT SÅNT MENINGSLÖST SKITÄMNE TVÅ GÅNGER I VECKAN OCH DESSTOM SOM FÖRSTA JÄVLA LEKTION PÅ EN MÅNDAG!!??!!?!?!? ÅÅÅÅÅÅÅH ÄCKLIGA JÄVLA SKIT!!!!!!!.

Behövde bara avreagera mig.... lite..

H&M (kan inte sova..)

Hm... Skulle verkligen behöva det. Men vet inte..

God natt

Paaalla, 157 besökare och typ nada kommentarer? SKÄRP ER VA. Haha. Men jaja. Laddar ner musik, ska göra nytt te, har på valvakan på tv'n och ska ta laptopen och titta på How I met your Mother. Mycket på samma gång här alltså. Tjohej.

EDIIIT: Usch har tröttnat på min design.. u vill jag ha en enkel igen. Helst en som är höjden av enkelhet. Hoppas ingen följer min blogg på grund av utséendet ör då tycker jag lite synd om er, hehe.

[Flightless Bird, American Mouth] underbar kvällsmusik.

Klänningar från Usa

Har ju inte visat hur klänningarna ser ut på, så here you go, så här på kvällskvisten :)

I wanna boom bang bang with your body yo

Snart kommer Cornelia hem till mig, så har städat rummet nu, haha. Behövdes verkligen en anledning! Inte helt 100 kanske, men lite damm har väl ingen dött av? Eller?
Mohombi - Bumpy ride

Nyduschad

God morgon.
Jag har precis duschat ur hårinpackningen som jag sov med hela natten, och känner mig himla fräsch just nu i pappas stora tischa somluktar tvättmedel och är mjuk och varm. Ska bara sätta på mig ett par varma sockor också, sen så!
Idag tänker jag för övrigt inte göra mycket nytta för världen, men en dammsugning på rummet blir det kanske.. Haha.

Computer says no


HHAHAH. Skulle gå in på Cameroid, så stod det "computer says no", bara jag som tänker på Little Britain då? Loooove it, hahaah. (spola till 0:18 för att komma till rätt scen)

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Snackade med Steph om Nicke & Mojje innan, fick sån nostalgi att jag började lyssna på en massa nostalgiska låtar på youtube, hihi.
I give you MOJJE!

16e till 17e september, CAAMP!

Bilderna får sköta sitt!
Wooops, glömde!!! VI KANOTADE!

Outfit 15/9

Fan vad bra jag blivit på att fota dagens outfit. Sen att det inte är någonting speciellt jag har på mig, det är en annan sak. Bara skola jöö! :) 

Imorgon vid 10 åker bussen från Hbg till Småland! Camp med MYP5A och B. Pre D.P-eleverna alltså. Ska bli skiiitskoj, men kommer inte kunna uppdatera tror jag.. :/ 

Annars då? Köpt stövlar idag! Gummistövlar haha. Från Vagabond, gillar dem faktiskt. Men de är för stora, men vi kollade i en miljon skoaffärer och de var de enda jag tyckte om, och de hade bara en storlek för stora eller för små.. Valde stora. Får ha extrasulor och raggsockar!. ;)

Just praying to a God that I don't believe in

Jag gillar Cameroid.
De har nämligen en effekt som gör att man ser någorlunda okej ut- me like.

Har precis tagit mig igenom lite matte och kemiläxa, borde göra lite på svenskan också men orkar inte just nu, ska spela gitarr istället, hihi.

Outfit 14/9

Snapshot

Är otroligt tacksam över mina fina vänner. <3
Nu är jag klar, en timme tidigare ungefär, kanske skata mig tid till att göra en god frukost?

Song for no one

Gammal goding. Säkert lagt upp den tidigare.
Får mig att tänka på sommaren 2008, (A skickade den till mig) en ganska fin sommar det.
Den får mig på bättre tankar och sånt är ju alltid välkommet!

Outfit 13/9

Leopard nails

Att göra mönster på naglarna på höger hand går att jämföra med att spotta i motvind. Ganska misslyckat.
Därför får ni bara se hur det ser ut på vänster hand.

Broken trust and broken hearts

Det regnar ute, himlen är grå. Dricker te, har gjort läxor.
Precis som vilken söndag som helst.
Har den där känslan i magen som berättar att imorgon är det skola, vilket hade varit helt okej om det inte varit för matten.
Tacka gud för att det finns facit i vår mattebok för jag hänger inte med. Inte alls.


Längtar efter den där känslan, som jag aldrig kommer känna.
Over'n'out.


Bilderna är från weheartit.

Inspark

Innan matchen fick man lite freestuff, de hade dansuppvisning, lite sång, man kunde få håret stylat osv! Efter matchen (som HIF vann såklart, 3-1) skulle jag och Alison cykla hem till henne och jag höll på att döda oss båda två. Fyyy fan, haha. Cyklen började vingla i en backe så jag tappade heelt kontrollen över den så vi höll på att välta in i en jäkla betongvägg.. Meeeen vi överlevde! Sen blev det lite McDonalds med några andra från klassen innan jag stack hem. :) Sjukt kul dag!

HIF

Inte säker på om jag ska ha detta.. Men så länge blir det så! Och en tjocktröja över, såklart.
Nu ska jag snart till Helsingborg för att se HIF med de andra ettorna, ska bli tjockt nice fast jag inte är ett fan av fotboll!

11 september

Idag kommer jag inte ha tid att uppdatera, kanske slänger en bild på ad jag har på mig innan jag sticker..

Men jag ville mest meddela att det är 11 september idag.
Det är nio år sedan nu som attackerna skedde.. Kommer fortfarande ihåg det så tydligt, trots att jag bara var sju år då, och jag förstod inte vikten av vad som hände..
Det är sjukt vad tiden går fort, det är nästan obehagligt. Men det jag ville göra i detta inlägget, var att skänka en tanke till alla som förlorade någon i olyckan, skänka en tanke till de som förlorade sina liv. Det är så hemskt.

Godiskväll!

Fick inga bra bilder.. Tog typ tio bara, och hälften är suddiga, andra hälften får jag nog inte lägga ut. ;) Haha!

Men efter skolan stack jag, Byron, Paulina och Jeremy till McD, åt glass och sånt.
Sen Pistachia och så köpte jag godis. Vi mötte upp Alison, det blev killfritt och vi köpte mer godis. Hyrde film, kommer inte ihåg vad namnet var.. Men den handlar om en tjej som blir mördad av grannen, super-obehaglig, fy vilken äcklig gubbe alltså.. (Edit: Flickan från ovan!)
Vi hann aldrig se klart den tyvärr, kanske en kvart kvar? Haha!
Men jag hade en otroligt mysig kväll, hoppas ni andra haft det också! 
Puss, puss, puss!

Outfit 10/9

Haha. Kul blogg jag har just nu.
Uppdatering om dagen med liite bilder kommer strax. Pussar.

Dagens 9/9

Datormusen är så gott som död. Den hänger inte riktigt med i svängarna så detta är den enda bilden jag kommer kunna lägga upp. Det lutar nämligen åt att smälla in den i väggen så jag slipper se den.. Suck. Vi har inga batterier hemma. Måste ändå göra läxor nu.

Who has to know?

Verkligen en jättebra outfit-bild. Mm. Verkligen. 

Hinner för tusan knappt uppdatera! Sitter och gör läxor eller är i skolan, alt. sitter på bussen. Ska lära mig ett tal utantill tills imorgon, plus en massa mer men det är inte riktigt lika jobbigt. Mitt minne är ju som det är..

Vi hörs darlings!

I'm still alive, but I'm barely breathing

Att gå i skolan tills halv fem suger. Men som tur är så gör dag det med tok-fina människor! Utom när alla dissade mig igår, HAHAH. Asså, kan inte sluta skratta, så fult, haha. Men men.. ;)

Efter skolan stack iallafall jag, Anna, Paulina, Byron, Nik och Russell till McDonalds, tog min kycklingburgar-oskuld, hehe. SÅÅÅ GOTT! Helt sjukt. Men dyrare och mindre.. Vilket suger. Undrar vilket som är nyttigast? hahaha. Okej, ingenting på Mc kanske. Oh, well. Så kul när jag skulle beställa, stod och snackade med Russell, så blev det min tur, så jag bara, "Heej, en chicken-burgare!", haha. 

Tog bussen hem, Russell åkte samma så vi snackade lite. Han visade nästan sitt hus. Träd var vad man såg,
I guess he lives in the forest....
:D

Ska hämta pannkakor snart också, så min kväll är räddad. Förstod bara ett tal av 4 på matteläxan. Vi lärde oss aldrig i nian hur man räknar ut (1½)^-2 .. Inte JAG iallafall, haha.

MEEEN, en happy sak till. Fick hem mitt TIGI-schampoo & balsam idag. Wiie!

Outfit 7/9 - simple

All black

Haha. Ja - jag gillar svart.
Jag behövde alltihop faktiskt.
Det är en svart casual långärmad oversized tröja, svarta jeans och värmeskydd som doftar gudomligt!

Fred ut.

The rocks of life wont pull me down

Cyklar till bussen om en kvart. :} Gick upp tidigt idag, så har kunnat ta det lugnt, lyssnat på musik och sånt mysigt.

Memories in the mirror

Imorgon känner jag för en lyx-morgon, utan stress och skit, så nu har jag städat rummet, packat väskan, packat ner idrottskläder och ska välja kläder inför morgondagen.
Sedan ska jag nog förbereda någon god frukost så jag faktiskt hinner äta den också, det får mer än gärna vara onyttigt! Haha. pannkakor kanske? Hmm.. Vi får se!

Efter skolan blir det att köpa värmeskydd, vill inte platta/locka utan det men just nu måste jag eftersom håret blir så vågigt av att sova i fläta, vilket jag måste enligt min frisör.

I swear to you, I’ll never love again

Måste verkligen köpa värmeskydd, vill inte platta håret utan det. Måste ju sova i flätor så det är vågigt hela tiden..
Ska träna lite nu. :}

I have come all this way to be close, to be here with you

Hahhaah, fick världens ballongmage på bilden, men det är okej.
Jag har tråkigt.

Nattlinne

Eftersom jag bara har pluggat idag och suttit framför datorn har jag inte orkat klä på mig så jag sitter i mitt underbara linne och min fantastiskt fina morgonrock.
Morgonrock: Kina
Nattlinne: Victoria's secret

"Självporträtt"

När jag pluggar... Hahaha. Egentligen har jag på mig mitt Victoria's secret nattlinne (bara för att skryta lite) men kan inte rikta klänningar på någon som sitte, hhehe. & ja. Jag har på mig glasögon på riktigt. Måste nog kolla synen snart känner jag.

Sitter och läser 9 sidor fysik om hur man mäter avståndet till solen/månen os, och hur och när man kom på hur man räknade ut storleken på solen/månen/jorden och bla, bla, bla..
Ska läsa ett par gånger till innan måndag, för det är en jäkla massa text som jag kommer glömma annars.

Herregud, jag är imponerad av mig själv. Jag PLUGGAR. Det är rätt sjukt, jag pluggar på en lördag när det faktiskt finns en söndag kvar också? Men neej, jag är inte i sista sekunden minsann! Jag är duktig. Det är rätt intressant även om jag inte försåt matten i det hela (allt handlar visserligen om matte så jag förstår nada, men ändå!)

Matte

Åååååh, haha, så typiskt mig!
Bestämde mig för att få matteläxan överstökad, kollade i min kalender vilka uppgifter jag skulle göra.. Trodde det stod 1 - 9 på sida A, + en massa andra på sidan B. Fasen så många, tänkte jag, men satte ändå igång. Förstod faktiskt vad jag höll på med så det kändes bra.
Kollade kalendern igen, och ser att det för det första stått upg. 1, 9, 10, och för det andra var det FYSIKuppgifterna, hahahha. I matten på sida A skulle jag endast göra uppgift 4 på sida A, vilken jag var klar med i skolan igår! Så korkad. Men jag förstår nu iallafall, så det är inte ett dugg tråkigt att räkna! Gjorde till och med ett "fusk-papper" med alla enheter och sånt på, hela två sidor. I've got everything so far! ;) Men nä.. Nu ska jag göra sida B. 1-4.

I could really use a wish right now


Lite lagom sliten efter skolan trots att vi slutade tidigt..

Jag har läxor upp över öronen till nästa vecka.. Suck. Allting är inte till måndag, men vi kommer ju få en massa nytt under veckan så vill hest få undan allting i helgen. Men inte idag. Imorgon. Hehe. 

Sen blir det kaaaaaaaaaaaaanske att träffa lite fina töser i helgen med. We'll se. :)

Gulligt läppglans

Wooops, nu har jag superbråttom till bussen!
Titta vilket gullit läppglans! Från So so cute boutique. (Whittier, LA)

En hårbild till

Nu: Skola.

Hår

Det känns nästan för långt trots att vi klippte det en hel del.. Får se om jag vänjer mig annars får jag väl ta en sväng in om frissan, men det blir nog nice :)

The last one

Nu ska jag snart till bussen. Tänkte bara publicera den sista bilden som kommer vara på mig i kort hår på ett antal månader.. Kommer hem rätt sent, ska till frissan klockan fyra, men ska fråga om jag inte kan komma lite tidigare, vi slutar halv tre nämligen och skolan är typ 5 minuter ifrån? Haha.
Det är Saras bild, jag redigerade den bara :).