TI-84 Plus <3

TJOHALLÅ.
Mått piss i skolan idag, sista timmen var värst, trodde jag skulle dö av smärta i magen och huvudet, sen var bussen så full att jag fick stå i 30 minuter och dessutom med laptop och en massa böcker (tog med böcker för alla lektioner imorgon ifall att jag skulle stanna hemma). Avled lite.. Tror det beror på att jag sover så dåligt, har inte haft sömnproblem på nästan en månad nu så det var väl dags igen. Blir ingen kick-off för mig nu, när jag precis bestämt mig för att gå, ja då började jag bli kass. Tjoho..

Istället lär jag mig hur man använder miniräknaren som vi måste ha, har lånat min brors som har exakt en sådan då de är slut på NetOnNet för tillfället.
Jag har inte varit så här lycklig över någonting med matte någonsin, den är UNDERBAR!! Man kan ju göra ALLT. Haha! 
Vi kommer dessutom få ha den på prov, även i D.P. tror jag så länge man har studies  (A-C matte) och inte Standard (A-E) eller Higher level (A-E + haha).. STUDY MATH/Maths studies (??) FTW!

Nu hoppas jag att alla mina fina vänner har det kul ikväll. Önskar jag kunnat komma. :(

Nämen, mittbena?
Kommentarer
Postat av: divo

Kommentera min blogg !!!!

2010-09-29 @ 21:35:26
URL: http://divo.blogg.se/
Postat av: divo

KOMMENTERADE DIN MED :DDDDDDDDDDDDD

2010-09-29 @ 21:56:47
URL: http://divo.blogg.se/
Postat av: divo

Jag med han spelar upp allting innan det kommer ut jag har redan t.ex sätt alla nya avsnitt av jersey shore för länge sedan förutom en som inte han fått tag på det e den när snooki och angelina slåss

2010-09-29 @ 22:22:59
URL: http://divo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback