This is my brand new day starting now I let go the things that weigh me down

Okej.. Jag antar att när man misslyckas då har man två val.
Okej misslyckas är ett starkt ord, jag klarade mig i allt men är besviken på mig själv, jag kan så mycket bättre. Om det innebär att jag måste offra lite tid för att göra saker utanför skolan för att plugga, ja även på helgen, ja då tänker jag göra det. Den här känslan vill jag aldrig, verkligen aldrig ha igen. Att veta att man inte  gjort sitt bästa, fan. Att inte anstränga sig tillräckligt och inte få resultatet man vill, jag hatar det. Hatar, hatar, hatar! Det är inte jag. Jag har alltid varit rätt duktig i skolan, vill inte tappa det. För min egen skull.

Så tillbaka, man har två val.
Man kan antingen som jag gjort nu, varit irriterad och besviken, eller så kan man ta tag i sig själv, inse att det gällde en period som är över. De betygen spelar inte direkt någon roll. Det blir bara att ge sig fan på det detta året, och nästa och nästa. Det gäller 2½ år till, av hela mitt liv. Ju mer man förstår nu, ju lättare blir det sen. 

Jag somnade innan, så nu har jag en massa energi till plugg, och jag ska verkligen göra mitt bästa nu, fokusera utan facebook.

Superchick - Get up

Superchick - PureKommentarer
Postat av: Amanda 'skandalism'

blää, men det är så jävla svårt alltså..

2011-02-11 @ 21:15:02
URL: http://www.skandalism.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback