Jag var fan skiträdd

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om uteliggare? Eh, de har skrämt mig PERMANENT nu!
Fy fan så obehagligt det var!

Jag satt på en av fyra bänkar som står mott emot varandra, två på ena sidan och två mittemot alltså. Jag väntade på Corre och Cassie, och så kommer det några uteliggare som sätter sig på bänkarna mittemot och på bänken bredvid min. Fine liksom, de får ju sitta där om de vill, men de var fulla och luktade inte rosor direkt, men jag tyckte  det skulle vara alldeles för elakt att resa sig och sätta sig någon annanstans! Så jag satt kvar.
Så kom en till, minst lika packad han, rätt gammal. Får ur sig ett "Ursäkta, kan jag sitta här?" med ett grin, han menade då på samma bänk som jag satt på. "Jadå, såklart" svarade jag.
Och så började han med att fråga om mitt namn, och sa att det var väldigt vackert, och jag som fortfarande inte kunde gå iväg bara satt och svarade när han pratade med mig helt enkelt.

- Jag vet att man inte borde fråga en kvinna om hennes ålder meneeeeh jag kan gissa exakt hur gammal du är!
(Tänk er nu detta med grov skånska och fyllesludder och en äcklig stank. Kände mig rätt malplacerad, speciellt eftersom 3½ bänkar var upptagna av dera gäng och där satt jag själv!)
- Jaså, hur gammal är jag?
Så började han stirra på mig riktigt intensivt och det såg ut som han blev riktigt sur, så jag blev skitnervös, men jag vet ju att de är normala människor, säkert jäkligt trevliga, och det är synd om dem.. Kunde inte bara gå!
-...............................25!!!
utbrast han så plötsligt att jag blev rädd haha.
-Njaaaeeee....
- 20?!
- Nix..
- 19?
- Neeej haha
- 18?!
- Nästan..
- Jahaaaja, du är du 17!
- Ja, haha (fan, en månad kvar bara ju!)

Sen kände jag mig så himla malplacerad och hela situationen kändes obehaglig, så jag ursäktade mig och sa att jag behövde skynda mig till min buss men att det var trevligt att träffas, och då skulle han skaka hand! Kändes mindre trevligt men jag är som jag är och gjorde det. Sen han bara "Men kan inte jag få följa med??" Jag svarade inte utan reste mig,och då hoppade hans kompis upp "Nej, nej! Ta inte honom, han är ju gammal, ta med mig!" Jag vände mig och gick. Skyndade mig in på lilla knutan och gick in till toaletterna och tvättade händerna, smög mig in tillbaka på stora knutan och hoppades att de inte såg mig när jag tog rulltrappan upp och väntade på Corre och Cassie på övervåningen istället... Jag var fan helt skakis.
Tror inte ni fattar hur obehagligt det var..
Kommentarer
Postat av: MYLLENBERG

uschusch, sånt är läskigt, speciellt när man är själv! att du vågade sitta kvar! :o (fast ja jag förstår vad du menar med att att resa sig när de precis satt sig, jag ahde nog också suttit kvar).

2011-02-13 @ 18:56:50
URL: http://myllenberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback