Störd natt haha

Haha nu har jag tid att berätta om gårdagen!
Jag stack till Julia och så stack vi in till Hbg,vi satt och fikade och myste lite på Pistachia. Jag tog en fetegod glass oh Julia körde på en fruktcoctail, kolla bilden! Blev lite avis, haha!
Julias! Uppifrån om ni är tröga.


Jag med min glaass.

Sen träffade vi Tim, Max, David & co på knutan men jaa, haha, det kändes lite lame så vi åkte in till Höganäs och träffade Alex och Robin, svinkallt ute och det var ju mitt i natten så vi stack hem till Robin. Vi kollade busstiderna, 00:37 gick sista bussen. Vi chillade mest när vi kom dit, snackade och sånt. Fatta coolt, de har en orm! Shin tror jag den heter, alltså.. Åh. Så himla häftigt.

Assöööt!

Vi gick till bussen och Robin och Alex stack till Mölle, men tro fan att busstabellen varit fel och vi hade missat vår sista jävla buss! Det var bara att börja . Från Höganäs till Viken! Och att ens nämna kylan är väl onödigt + att det då blåste galet mycket motvind, kall motvind också. Och i en halvtimme gick vi på en grusväg mellan en massa åkrar utan gatulampor och jag är sjukt mörkrädd. Vid ett tillfälle när man såg en röd lampa som blinkade mitt i ingenstans blev jag så rädd att jag trodde jag skulle börja gråta. Inte för att det skulle göra mycket skillnad, ögonen rann redan av kylan, benen kunde jag inte känna och kinderna ska vi inte ens snacka om. Stackars Julia hade dessutom på sig sina Moon boots som är skitstora och klumpiga att gå i. Ja, en timme tog det. Fy fan säger jag bara. Bra träning, men aldrig mer. ALDRIG MER mitt i natten i en sån kyla och i den vinden. Fy fan vad jag är mörkrädd..

Tillsist satt vi iallafall i hennes mysiga säng med keso, tomater och lite frukt, supergott! Och vi sov rätt bra haha. 

Skulle hem vid 5-tiden idag, så vi bara chillade med musik och datorn. Åt lite chokladbolls-smet och träffade hennes kompis Johanna och rastade den lille vovven. 

Nu: America's next top model.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback