We have the story of the impossible. Jag älskar dig.

Jag vet inte hur jag ska reagera bara.. Försöker se det från hennes synvinkel.
Hon har ont.. Vi opererade henne för tumör men hon har ju fortfarande kvar en del, hennes tass opererades och nu har det vuxit ut ett broskben eller vad man ska säga och hon har ont i den, hon är gammal och gnällig och.. Ja. Hennes ögon är så himla trötta. 

Vi har sagt det att vi ska inte operera henne mer, vi ska låta henne leva tills hon lider av tumörerna och så, vi ska inte dra ut på det en massa för det kommer ändå inte direkt vara lönt just för hennes ålder.. Så nu har vi valet "operation eller avlivning." Jaha liksom.. Hur ska man reagera?

Antagligen kommer vi låta henne somna in hemma, jag vill verkligen vara med. Kommer inte ihåg livet innan henne, jag gör verkligen inte det. 11 år, min lilla fjomp.. Ändå minns jag det som igår när vi satt runt henne när hon var en liten valp och pratade om vad hon skulle heta.. Och när hon bet sönder min älgmadrass-grejs för att hon alltid skulle mysa på den och leka med hornen.. Haha, så himla söt. Och när hon satt i Andrees tröja och var stencool, eller hur glad hon var när vi kom hem efter någon semester.. Eller hur mycket hon alltid irriterade mig, hur jobbig hon alltid är, hennes öra som alla reagerar på första gången de träffar henne att det står upp, haha. Alla promenader jag gick med henne när jag var liten och lekte att vi var på upptäcksfärd i skogen, försökte leta spår och låtsades att vi var i en magisk värld (så fint som det är i våra skogar så..) och letade efter bra pinnar att tälja till spjut. Så mycket, och nu när jag tänker på det kommer jag bara på mer och mer hela tiden, jag vill verkligen inte förlora henne men vi kan ju inte tvinga henne att leva för vår skull när hon lider, det är ju det värsta vi skulle kunna göra mot henne..

Vet inte när.. Men jag är rädd. Hur ska jag klara mig utan henne?


Kommentarer
Postat av: sanne

Fin blogg!

kika in på min blogg och skriv vad du tycker ? :)

2011-02-09 @ 12:56:25
URL: http://sannemalmgreens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback