Stjärntecknena

Alltså. Jag har lite tankar om det här med stjärntecknena. Ja att de är flyttade det har ni nog redan hört ett par tusen gånger (jag höll på att dö när jag fick veta att jag blivit fisk istället för vädur.. fisk är egentligen rätt coolt men hallå.. Född vädur ju.)

Men.. I och med att stjärntecknena är flyttade, kommer det innebära att fisken som ligger där väduren låg kommer vara likadan som väduren eller innebär det att allt som stod i väduren som passade in på mig till 100% flyttas med väduren enda till april? Hallå? Jag tänker alltid vara vädur, så är det bara, för det har alltid passat in på mig. Bara "faktan" inte ändras, ni vet, de karaktäristiska dragen. Stannar de samma tänker jag inte bli någon jävla fisk. Hallå, jag vill ha mina horn

Och vadå, kommer stjärntecknena ändras hela tiden nu? Eller ja, då och då genom åren? Fy vad fjantigt? Alla vet ju ändå att det bara är hittepå som råkar stämma (haha så varför gör jag det till en sån big deal?) så varför ens palla bry sig?  Låt oss ha det vi växt upp med. Jag skulle fan känna mig trygg i en hage med vädurar för de är MINA djur.. Ta dem inte ifrån mig! Vill helst inte äta mitt stjärntecken. Inte för att jag äter fisk (mest inte iallafall). Men ändå.

VÄDUR FOR LIFE <3

DÄR MED BASTA.

Någon som gillade sina nya tecknen eller som inte behövde byta? Eller som rent av fick det nya?!
Kommentarer
Postat av: Ida

Alle der er født inden år 2009, kan selv vælge om de vil bytte til deres nye stjernetegn eller beholde deres gamle. Det er kun alle født efter 2009 som er tvunget til at bytte, så du er stadig vædder, hvis du har lyst til det, og hvis ikke kan du bare bytte til fisk^^!

2011-01-21 @ 21:27:55
URL: http://www.sugarbits.blogg.no/
Postat av: Amanda

Det där med stjärntecknena ändrades var 3000;e år eller nåt om jag inte har helt fel för dig så du kan va rätt luugn.. de hade missat att de hade ändrat nu bara, inte lätt

2011-01-21 @ 22:41:27
URL: http://www.skandalism.devote.se
Postat av: MYLLENBERG

jag tänker då behålla mina horn jag med! Vädur! :)

2011-01-22 @ 14:26:52
URL: http://myllenberg.se
Postat av: linora

Jag är också väduren! :)

2012-02-24 @ 22:55:59
URL: http://linoraas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback