Kopierat rakt av från MyAnaLife.blogg.se


Han förtjänar inte ens fängelse. 

Ser hur många skriver på olika forum att dom vill binda Anders Behring Breivik till en påle så att folk kan gå förbi och misshandla honom.
Om man sätter honom i fängelse kommer han bli våldtagen och misshandlad, eftersom han gav sig på kvinnor och barn.


FATTAR NI INTE VAD NI GÖR? Ni gör honom till en martyr. För någonstans i våra länder finns det någon som tycker att han gjorde en bra sak. Det här var första högerextremistiska attacken mot jihad, TRO MIG, detta är bara början. Någon annan kommer få inspiration från honom och göra något liknande.

Det kommer aldrig ta slut. Folk är rädda för Jihad, muslimer och islam. Dom är rädda för terror. Och politikerna bara blundar. Varför tror ni Sverigedemokraterna har blivit så himla stora?! Detta kommer bara att eskalera. Fler och fler kommer att vilja kriga emot Jihadister.

Det var det jag menade med andra världskriget. Jag tror fullt ut att det kommer att bli ett tredje, och jag tror att det kommer att handla om detta. Högerextremister VS islamextremister. Det kommer bli terrorism från båda håll.


Det gör mig rädd, eftersom detta bara är början.
Somsagt, HÄRIFRÅN.


Men gud. När jag läste detta var det som en polett föll ner. Detta är vad jag haft i bakhuvudet som inte ville komma fram, detta är vad som fått mig att grubbla och läsa, läsa, läsa för att få reda på mer men något har liksom fattats.. Detta förklarar allt jag inte kunde koppa själv.. Fy fan vad sjukt.

För er som inte vet innebär Jihad hederligt krig. Man krigar för sin religion och anser det vara rätt. Muslimernas religiösa plikt. Den sista utvägen när det inte fungerar att lösa på ett fredligt sätt. (Hänvisar till wikipedia.. heh)


Vad tror ni?

För på samma gång.. Efter allt han gjort vill man ju att han ska bli straffad. Jag vet inte, sjukt svårt. Jobbigt för närstående att leva med att han skulle kunna göra det här och gå ostraffad. Jobbigt för alla andra också för den delen..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback