Tankar

Nu jävlar är jag trött på att vara beroende av andra! Fått sånt ryck nu.. Jag är stark - ensam eller inte. Jag kan klara vad fan jag vill, men you know what? Freedom costs.
Nu ska jag sätta mig med laptopen och skriva ett kickass CV och söka helgjobb tills när skolan börjat. Det kommer bli tufft som fan att gå IB, bo en timmes pendling bort från både skola och dessutom jobba på de dagarna då jag är van vid att panikskriva mina uppsatser.. Men ska se om man kan jobba varannan vecka kanske.
Jag behöver pengarna, hela min lön efter sommaren kommer ju gå till iphone 5, och sen då? Hur ska jag kunna köpa någonting jag vill ha? Hur ska jag komma in på college om jag inte brjar spara? Hur ska jag kunna flytta någonsin..? Eller resa nästa sommar? Jag får inte pengar av mina föräldrar, jag måste jobba mig till allting. Jag får ingenting jag inte förtjänar, det är så jag är uppfostrad och jag antar att det är bra på ett sätt. Det har gjort mig självständig och jag antar att det har gjort mig förberedd på vuxenlivet. Jag skulle absolut kunna flytta hemifrån nu om jag hade pengar, det enda problemet skulle vara att laga mat.. Haha! Och att betala räkningar skulle väl inte vara så himla kul men har man pengar antar jag att det går. Jag vill bara ha saker att skriva i mitt CV inför framtiden, skaffa erfarenhet. Jag är faktiskt rätt taggad på att jobba på ett fik eller i en liten butik.

Jag tänker aldrig vara beroende av någon annan, har aldrig varit och tänker aldrig bli. Jag ska bygga min framtid på egna fötter för då kan ingen rasa den utom jag.

Nu ska jag ut och möta Cornelia så jag kan få tillbaka min ipod som jag glömde hos, för DEN är jag beroende av.. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback