23 juni! (Hjälp vad tiden går?!)

Yees har äntligen fixat programet på datorn som behövs för att lägga över bilder på den från mobilen! Åh, happy!! Nu kan jag äntligen ha en blogg med mycket bilder utan behöva släpa med den där satans systemgrejen som bara väger och tar plats! Men märkte nyss att det fungerade så har ingen kul bild. (Innan har jag fått lägga in bilderna på min stationära som tar 20 år att ladda och sen maila bilderna och öppna dem på min laptop, jättejobbigt..)

Men anywhoooo! Midsommar är nu helt planerat så det är sjukt soft.. Träffade Calle, Jonis och Olle med Cornelia på Mezo en sväng, var hos kusinerna och nu ska jag powerwalka. Bra dag!

Imorgon ska jag köpa lösögonfransar och sola! Sen drar jag till Mölle hem till Cornelia och äter midsommarmat med hennes familj och grannar som jag förstått det och sedan möter vi upp Julia och drar till Filip på fest, kommer nog bli grymt detta!
Såg att de fått en träningsmaskin där jag solar.. Soft? Men rummet var jättelitet så är rädd att man kommer svetta ihjäl sig.. 

Nu ska jag powerwalka iallafall så puss och godnatt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback