If you can wait till I get home then I swear to you that we can make this last

Godmorgon..
Om man kan kalla den "god". :S Jag hoppade i säng 02:00 typ efter ett långt "bråk", eller en diskussion.. Låt oss säga att jag pallar inte när killar tror att man ska dissa sin bästa vän för dem men de skulle inte göra samma tillbaka. Eller skulle han? Kanske om det varit ett annat tillfälle, de hade inte träffat denna killen på länge då han inte varit ledig pga hans jobb, men ändå, vi hade bestämt.. Men bråket handlar inte om oss utan om hans cpbror som inte kan bete sig moget mot Corre! Så jävla barnslig.

Alltså.. Denna killen är så jävla snygg! Han har bra musiksmak och jag vet inte, det känns som jag klickar med honom, soo much.. men jag vet fan inte hur detta ska fungera, men jag vill, jag vill så jävla mycket! Och jag vet att han vill också, så jävla störigt när det är på grund av någon annan det inte går..

Ens liv har så stort inflytande på ens sömn, jag har bara vridit mig och de få minuterna jag sovit har jag drömt mardrömar och jag är alldeles kallsvettig och rentutsagt utmattad..


?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback