Just a little bit stronger, just a little bit wiser, just a little less needy and maybe i'd get there...

Igårkväll skulle jag testa DETTA när jag kom hem, men efter kanske en 15 min somnade jag.. Hur ska man kunna inte somna om man ska göra det när man är jättetrött och man ska slappna av? Det går ju inte.. Hur ska kroppen somna men inte huvudet liksom? Hum.. Ska testa det igen snart. Ger mig inte! Haha.. 

Huur som helst så gav det mig verkligen inte en god natts sömn för här sitter jag klockan 05:00 på morgonen med mitt satans te, och en värmekudde på mitt ben som jag haft värk i sedan igår..Men det känns mycket bättre nu när jag har kudden!

Idag har jag en paaackaad dag hoppas jag. Ska kanske träffa X men jag planerar ingenting efter honom för det gör ju inte han med mig, så ska jag luncha med Vic och Corre men vet inte när ännu och så middag hos min kusin som jag inte varit hemma hos sedan hon flyttade.. Typ 2 år sen.. Haha! 

Och så ska Siri ringa mig så planerar vi min Stockholmstripp! Även om detta lovet inte är mitt bästa händelsevis är det iallafall grymt socialt. 

Om jag inte somnar om och vaknar jättesent ska jag gå en låååång promenad också. Skiter i att det regnar, är verkligen sugen på det. Är så himla trött nu bara..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback