Sak Yant's

Info härifrån (klicka runt lite bara) http://www.thaiguidetothailand.com/magic-and-superstition/sak-yant-tiger/

Detta är den "magiska" tatueringen jag vill ha.
Aldrig hört om detta innan idag då Tasha berättade hehe, så coolt de verkar!
Angelina Jolie har den

Går typ inte att förklara vad Sak Yant's är, kommer ta all evighet! Men dessa kan man skaffa i bland annat Cambodia (Tasha sa att det var väldigt förbjuden "magi" där, typ läskigt som i inte bra.. hmm) och Thailand.
Man kan inte få vilket motiv man vill, jag trodde det men nej, det finns bara ett visst antal! Man kan inte ta en symbol och göra den "magisk" utan det är jättegamla symboler som krigare hade på sina uniformer för skydd. Sedan  började munkarna tatuera in en eller flera och så har det blivit en thai-sak antar jag. Många utlänningar blir blåsta på pengar, hehe.

Finns helt galna historier om folk med dessa tatueringar som överlevt de sjukaste sakerna nästan utan en skråma och kommit undan saker osv... Men tatueringarna kommer med regler! Dem måste an följa, och precis som med allt annat, tror man inte på att det ska fungera så kommer det förmodligen inte göra det. Jag är alltid tveksam till sånt här men jag vill så gärna tro på det! Tex så är man född i ett visst "stjärntecken" och ska tatuera in ett djur är det viktigt att de två djuren kommer överens. Sjukt much? Så coolt. Självklart då enligt den thailändska astrologin då antar jag. Tigern och draken tror jag är dem starkaste skydden, man kan också få mindre så som änglar som bara står för charm och inte är lika kraftfulla. 

Angelina Jolie har den jag vill ha, -> Hah Taew Yant 5 sacred lines som för att ge bästa effekt ska göras av en Buddhistisk munk eller en Brahmin präst. De olika linjerna sägs ge olika fördelar dels beroende på vem som gör dem och beroende på vad kunden vill ha för fördelar men de olika linjerna står för olika saker så som charm (kärlek osv), hålla borta onda andar, ge tur, success och så. Alla Hah Taew Yant's kan se likadana ut till utseendet men ändå stå för olika saker.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback