linnmp

Detta suxxx
Men här är den nya:
http://linnmp.wordpress.com

plugg

Godmorgon! 
Det blev många välbehävda timmars sömn inatt för mig kan jag säga. 
Idag väntar bara plugggg.. men har PREMIUM igen så är glaad!

Jag just nu

Some of the negative side effects that caffeine has, which you may not be aware of, are:

1. Panic attacks. Caffeine keeps us up because it triggers the fight-or-flight mechanism in our bodies. But after heavy doses of caffeine and after many hours of it being in our system, the fight-or-flight instinct gets reduced to panic attacks. Your hands become shaky, your skin sweaty, and you always expect bad things to happen to you.Read more: http://www.testcountry.org/10-important-caffeine-side-effects-that-people-do-not-think-about.htm#ixzz1uZAwTAml

Ojdå..

Kommer byta portal

Helvete vad konstigt jag mår..
Jag kan inte dricka så här mycket kaffe, börjar bli seriöst nu.
Kan knappt skriva detta, har ingen kontroll på fingrarna, de skakar så mycketoch hjärtat slår jättefort och hårt. 
Känns sjukt. 

Kommer btw flytta hela denna bloggen till wordpress. Testade att logga ut och så från mobilen som Josefine tipsade om och det funkade skitbra en gång men sen började det hålla på ändå fast jag loggade ut.. Orkar inte det, jobbigt att lägga in bilder på datorn. Känns jättetråkigt att det är så men orkar inte det mer. -.-

Brother

Glömt visa denna!!! En av mina favoriter sedan februari. Här har ni!

Buhuuu

O-m-g.. Kollade på det nya Vampire Diaries idag och guuud tårarna bara rinner!!!! Så jävla bra.. lovar att det var säsongsavslut bara för att jävlas ! Argthghhh.... SO GOOD.
image description
Nu kom jag på att denna tröjan e hos mig och det e ju corres. Alltid bra att komma på lol haha

Dragons

Jag vill tatuera mig. 
Vill tatuera in något riktigt coolt, typ en drake. Det står för min impulsivitet, viljestyrka (inom det mesta men inte allt, lol..) mitt MOD!!! (hahah) och temperament (hihi). Nej men lite tycker jag att jag passar som drake!

Denna manipulerade jag själv som ni nog ser! SÅ COOL, vad tycker ni?

:'(

I've never failed so bad on a test I've studied so hard for.
FY FAN!!!!!!!!!!!

@#%!

Snart psyckologiprov..
Dör så nervös jag är.
Känns som jag inte kan några namn!!!

Mythology

Är mitt tema för arts.

You went left and I went right

Godmorgon!
Eller god och god håller på att dö av trötthet. Skulle skriva ut alla mina learning outcomes igår me. Såklart tog pappret slut haha, blir väl så om man har 32 sidor.. Kap 2 och 3 kom ut iaf :) svåraste.
SEN för jag druckit så mycket kaffe då somnade jag inte förrän runt 2..
Bra att vi har både group discussion då och proc i psych och veckans jobbigaste skoldag haha..!
Wish me luck:)

Bilder från de senaste dagarna

image description
image description

Alltså. Jag bara skriver STÖDORD som svar på Learning outcomes på datorn och är uppe i 6500 ord. Fii fan!! Inte ens klar, långt ifrån faktiskt.. Kul dag, har ont i ryggen för datorn är långt ner, på soffbordet.. Wäääh poor me haha !! Kommer nog gå okej tror jag. Känns okej :)

Blogg.se suger? Fan gör jag här..?

Snart skiter jag i blogg.se och går tillbaka till wordpress igen. Jag gillar blogg.se bättre egentligen, gillar denna bloggen, MEN! KAn ju för helvete inte ens blogga från mobilen! Antingen går inte bilden att ladda upp, och så kan man aldrig lägga till mer än en bild om det ska fungera, eller så står det att man inte har rubrik/inlägg vilket man visste har. Pallar inte sånt! Wordpress fungerade alltid så länge man hade teckning..

Just nu pluggar jag iallafall, är SÅÅÅ nervös för psykologin så det är sjukt typ.

Tabu

Vårt samhälle är bara en grå klump där de svaga ska vara starka,
och att vara stark är att stå själv

SKOLA<3

Jag är SÅ STRESSAD.. Men det är mitt eget fel. Alla sitter vi i samma båt i IB och MÅNGA har det värre än mig.. Har ju inte mini mocks eller något i Arts = ett mindre ämne + har engelska B = skitlätt (lovar att jag failade nu bara för det lol!).. Det enda jag har ångest över är matte och psykologi.. So much to study..

Har iaf bara 200 ord kvar på min written assignment i svenska så det kan jag nog kirra nu på hålan, så duktig jag kände mig efter att jag skrivit 1000 ord igår, fattar inte vad som hänt men alla mina dokument sen jag hade ämnet på min interactive är borta?! Skrev om allt! Hahha.. Sen glömde jag all psykologi hemma :( SUG!!!!! Packade det och allt men glömde det i hallen! Haha pallar inte. Extended essay är på 3000 men har mer att rätta så ska se om jag kan ta det idag med annars gör jag det imorgon..

Jag fick iallafall min kaffe nu så det löser sig.. Failar jag är det mitt eget fel för ska sova istan ikväll.. Orkar inte min så kallade själv kontroll och mitt instant gratification. When will I learn att detta är viktigt? Suck..

rofl

Take IB, they said

it’ll be a good experience, they said

Magisk

Det är läskigt att skriva om kärlek.
Man är rädd att det ska tolkas.

Mattemys med te och filt!

Guuud vad dålig min bloggning är nu!
"Livet har kommit emellan" som man så fint kan säga! Har ÅNGEEEEEESTTTT som fan över mini mocks i psychologi, har typ nyss insett hur seriöst SKITMYCKET vi måste kunna, alla jävla researchers och deras teorier och studies och fiiii faaaan ... Försöker plugga men hittar inte riktigt motivationen. Varvar med serien Once Upon a time som faktiskt är bra.
Hahah denna killen beskriver situationen bra! ;)

You can't please everyone, so just live your life and be happy :)

Eftersom jag inte uppdaterar fattar ni nog att blogg.se's mobilapp SUGER! Nothing to do bout that so anywho!
Ska ju vara sista sommardagen idag på ett tag och jag hade lektioner 8-17 så gott som konstant så efter skolan passade jag på att ta en fika med Vic i det fina vädret- Så varmt och skönt!!
Pluggade matte i 2½h när jag kom hem sen.. Ändå inte klar -.- Kommer alltid något jag inte kan lösa! Så störigt.

Duktigt

Har pluggat lite matte, woho! Och lite psykologi, mera tjoho!
Dock laggar internet här hemma när man streamar? Fattar inte varför, ingen mer än jag som använder de typ?? Så trött man blir. Vill se Make it or Break it!! Har ingen håla imorgon att kolla på det på :( Vi börjar med engelska igen ni 10-11.20 så nu är det full dag 8-17 ännu en gång. TJOHO..

OCH det ska va fint väder. No tanning in the grass tomorrow </3 hahaha. MEn ändå, skolan går rätt bra nu, så här på slutet lol! Ska inte klaga förrän betygen är satta. Bara en månad kvar, den värsta av alla men we've got this!!

Sunnnn

Sjukt fint väder idag också, solat på hålan med Corre och nuhar jag nyss kollat Game of Thrones, blir lite fika efter skolan med Vic, riktigt somrigt, synd att det nog inte kommer hålla så länge.. Vi är ju i Sverige liksom..

Brush it off

Usch vad mycket klockan blev nu.. "Bra".. Har massor kvar att rätta men är uppe i 2910 ord så det bådar ju gott iaf för nästa deadline som jag gissar är på 4000! Gotte!
Godnatt!
And I need you, But then what?
And I leave you, But then what?
Once again I stand here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me
I brush it off.

Knappt jag vill att ni ska veta...

..Hur svårt det var för mig att öppna mitt EE-dokument. Måste typ bli klar med den så jag kan fokusera på min Written assignment i svenska innan jag börjar repetera för psykologin.

Fredags

Okej 2 bilder går att visa.. den tredje var ju hemsk hahah, väntade på en blixt som tydligen inte kom så blundade på fotot.. Bilderna är från We love Fridays, men jag redigerade ljuset lite och tror inte Julia var så nöjd med den bilden.
Här ser ni min tröja, gillar ryggen!
lite cp bild men WHATEVAh

Måndag-Tisdag

Igår blev det lite grillfest och sen efterfest hos en kompis i stan! 
Sjukt besviken på vissa människor men det är their loss :)
Fett skönt iallafall hade egen säng och eget rum och allt på kvällen! De va riktigt gott. Gick hem barfota i klänning utan jacka och typ svettades så varmt!! UNDERBART, men har feta blåsor under fötterna haha!
Har varit skittrött iallafall hela dagen och på lite dåligt humör, men träffade Rebecka på bussen som gav mig en påminning om att man kan beställa drinkar på svanshalls krog (Duh!Logiskt), och det är ju vid piren! Fett gött i sommar att dra ett gäng och bada sen ta några drinkar och chilla?? Wäh! 

Och, och, och!! Ska inte ta körkort i sommar. JAG SKA HA ETT LIV. Ett tag :) Drar nog till Portugal med Corre en vecka eller 2! Ska bli så skönt. Och jobba ska jag med såklart.

Men övningskörde igår på en äng med en automatare (hahaha måste lära mig the basics först förstår ni..) och körde slalom och grejer! Så kul de va ändå!
image description
image description
Hahahh nulliz asgoa mysbrallor

vägen hem.. "kul" hahah