SKOLA<3

Jag är SÅ STRESSAD.. Men det är mitt eget fel. Alla sitter vi i samma båt i IB och MÅNGA har det värre än mig.. Har ju inte mini mocks eller något i Arts = ett mindre ämne + har engelska B = skitlätt (lovar att jag failade nu bara för det lol!).. Det enda jag har ångest över är matte och psykologi.. So much to study..

Har iaf bara 200 ord kvar på min written assignment i svenska så det kan jag nog kirra nu på hålan, så duktig jag kände mig efter att jag skrivit 1000 ord igår, fattar inte vad som hänt men alla mina dokument sen jag hade ämnet på min interactive är borta?! Skrev om allt! Hahha.. Sen glömde jag all psykologi hemma :( SUG!!!!! Packade det och allt men glömde det i hallen! Haha pallar inte. Extended essay är på 3000 men har mer att rätta så ska se om jag kan ta det idag med annars gör jag det imorgon..

Jag fick iallafall min kaffe nu så det löser sig.. Failar jag är det mitt eget fel för ska sova istan ikväll.. Orkar inte min så kallade själv kontroll och mitt instant gratification. When will I learn att detta är viktigt? Suck..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback